Skocz do zawartości
Alice

jak to jest "po"?

Rekomendowane odpowiedzi

Boja sie ;)

Po co robić sobie zły PR przed hotkami , z którymi być moze kiedyś sie zapragną umówić ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyznaje zasadę, jedna żona jedna kochanka :)

nie lubie sie rozdrabniać. Nie uprawiam seksu na siłe, i za wszelką cenę. Nie ma chemii, iskrzenia to nie ma co sobie głowy zawracać. Najgorsze po seksie z inna kobietą, jest myśl, co ja tutaj robię i  jak się najszybciej ewakuować. Raz mi sie to zdarzyło i nigdy więcej. Dla mnie kochanka ma czuc sie wyjątkowo i zawsze działam a ten sposób, aby nie poczuła sie jak przedmiot. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie lubie sie rozdrabniać. Nie uprawiam seksu na siłe, i za wszelką cenę. Nie ma chemii, iskrzenia to nie ma co sobie głowy zawracać. Najgorsze po seksie z inna kobietą, jest myśl, co ja tutaj robię i jak się najszybciej ewakuować. Raz mi sie to zdarzyło i nigdy więcej. Dla mnie kochanka ma czuc sie wyjątkowo i zawsze działam a ten sposób, aby nie poczuła sie jak przedmiot.

podoba mi się ten tok myślenia
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no musze bronić męskiej części tego forum :-) bo kto jak nie ja ;-)Nic nie jest czarne albo białe są też odcienie szarości. Chcecie aby faceci sie wypowiadali to ich do tego trzeba zachęcić a nie grozić linczem ;-) To pisałem ja ⊃riv∋r ™

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto linczem grozi? Bo może coś mi umknęło? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Koleżanki, musimy pogodzić z faktem, że Koledzy w większości się nie wypowiedzą, przyczyn się domyślamy, niestety po raz kolejny okazuje się, że do seksu to owszem, ale z rozmową to już gorzej.

Skutek będzie taki, że na polowania ruszymy w miasto, a forumowi Koledzy niech się martwią co zrobić z nadmiarem chęci na seks.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym stanąć w obronie Panów. Zresztą Pań również, bo nie tylko mężczyźni rejterują.

Każdy, absolutnie każdy może się rozczarować na jakimś etapie związku. I przyczyną może być wiele rzeczy, niekoniecznie sam fakt dotarcia do określonej bazy. To jednak materiał na osobny temat :).

Zou, ja zmieniłabym jednak systematykę. Sugerowałabym podział na chamów oraz normalnych ludzi. To powinno wyczerpać wątek nieodpowiadania na telefony i maile.

Daddy może nam założyć również zakładkę "PRĘGIERZ", do której, oczywiście po wnikliwym zbadaniu sprawy oraz uzyskaniu kontrasygnaty specjalnie powołanej komisji, będzie dodawać tych, którzy się narażą :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Koleżanki, musimy pogodzić z faktem, że Koledzy w większości się nie wypowiedzą, przyczyn się domyślamy, niestety po raz kolejny okazuje się, że do seksu to owszem, ale z rozmową to już gorzej.Skutek będzie taki, że na polowania ruszymy w miasto, a forumowi Koledzy niech się martwią co zrobić z nadmiarem chęci na seks.

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑Właśnie to zabrzmiało jak groźba ;) To pisałem ja ⊃riv∋r ™

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red, ale którego Pana chcesz bronić? Któryś wypowiedział się merytorycznie co do pytania Alice?

Chyba mi umknęło ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, bronię tych, którzy się rzekomo boją wypowiedzieć. Dziewczęta również się na ten temat nie wypowiadają, zupełnie, jakby wyłącznie mężczyźni porzucali "po"....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...