Skocz do zawartości
Alice

jak to jest "po"?

Rekomendowane odpowiedzi

i zapanowała raka niezręczna cisza ;-)

to pisałem ja ⊃riv∋r ™

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No własie panowie - czego kobieta oczekuje po? Na pewno komplementow, miłego słowa, odrobiny zainteresowania i to nie chodzi tylko o znajomości "forumowe" ale również takie zawierane w realu. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprecyzujmy o jakiego króliczka chodzi :. . . . . . . . . . . . .O .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . (( (( . . . . . .. . . ( . ) ( . ) . . . . . .__ (. o. )(. o )________ To pisałem ja ⊃riv∋r ™

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te to wszystkie Hef ma ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiłem się ;-)

A tu króliczek gotowy do gonienia ;-)

_l___l___l

__l___l__l

_l___l___l

__l___l__l

_l___l___l/)/)

__l___l__l ',' )

_l___l___l),"

__l___l__l

To pisałem ja ⊃riv∋r ™

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że tak trudno jest ocenić na samym początku czy mamy do czynienia z nałogowym "zaliczaczem" czy normalnym mężczyzną.Prawdopodbnie są pewne symptomy w zachowaniu wskazujące na jego prawdziwą naturę, ale być może nie zawsze chętnie odczytywane przez hotkę. Bo gdy ta zabawa w gonienie króliczka jest wyjątkowo fajna, to jesteśmy mocno otumanione i często "niedowidzimy"..Gdy przychodzi nieprzyjemne otrzeźwienie to pozostaje niesmak.Alice, ale nie rezygnujemy prawda? Szukamy "prawdziwego", fajnego Kochanka..Dla samej przyjemnej gonitwy warto. Dla tych kilku fajnych chwil, pamiętasz? :)

Nie wiem , Jenny.Mnie po prostu było smutno." Sie "rozczarowalam ....Ale chyba da sie naprawić ;)Co jest ważne- z normalnym facetem można o tym porozmawiać , i normalny fajny mężczyzna potrafi to przyjąć, przemyśleć i próbuje zadośćuczynic ...A zaliczacz macha reka I pedzi za kolejnym kroliczkiem....
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest ważne- z normalnym facetem można o tym porozmawiać , i normalny fajny mężczyzna potrafi to przyjąć, przemyśleć i próbuje zadośćuczynic ...

Podoba mi się Twoje podejście, bo czasami my faceci zbyt prosto myślimy i może czasami warto dać się  mu wytłumaczyć i pozwolić czegoś nauczyć się, ale niestety w przypadku zaliczacza kończy się to kolejnym  "policzkiem" dla Fajnej Dziewczyny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem , Jenny.Mnie po prostu było smutno." Sie "rozczarowalam ....Ale chyba da sie naprawić ;)Co jest ważne- z normalnym facetem można o tym porozmawiać , i normalny fajny mężczyzna potrafi to przyjąć, przemyśleć i próbuje zadośćuczynic ...A zaliczacz macha reka I pedzi za kolejnym kroliczkiem....

Przytulam, bo jak wiesz znam to okropne uczucie rozczarowania.Mnie smutek szybko minął czego i Tobie życzę :)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zus, Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Przeczytaj sobie to, co napisałam wcześniej, dla ułatwienia cytuję mój wpis, tak z 10 razy, to może zrozumiesz różnicę. ;)

Alice, powiem tak:

- dla "zaliczacza", któremu zależy na ilości, to żeby była Miss World, genialną Kochanką będzie niechcianym balastem i poleci do pani z rybnego, byle była następna;

- dla Prawdziwego Faceta - owszem, mogą się zdarzyć jednorazowe akcje, z różnych względów jednorazowe, ale będzie umiał się zachować po wszystkim i nigdy nie pozwoli, by kobiecie choćby przemknęło przez myśl, że "była mięsem armatnim". A co najważniejsze - sam też nigdy tak nie pomyśli. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zaliczacz macha reka I pedzi za kolejnym kroliczkiem....

W Twoich ustach brzmi to wyjątkowo, bo wiem że z natury jesteś kochliwa i to co tu napisane, to nie kłamane. Po prostu. Ale na pewno zgodzisz się z tym że ogólny heh, to będzie głupie słowo "trend" jest taki, że to ludzki wibrator, członek ONLY, zaspokajacz w imię idei z której Para czerpie emocjonalną rozkosz dla siebie a Kochanek po prostu i zazwyczaj:

piszecie "zaliczacz", "normalny facet" a przecież wiekszośc kochanków prowadzi podwójne zycie zdradza swoje zyciowe partnerki wiec jak dla mnie to wiekszość z nich to zalczacze

nie można się nie zgodzić. No dobra ZUS, wyciągnę Cię już z tej karnej kompanii.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...