Skocz do zawartości
Alice

jak to jest "po"?

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi za mną ta myśl od jakiegoś czasu I nie daje mi spokoju, a dziś jeszcze natchnęła mnie do napisania tego tematu rozmowa z pewnym panem ;)

Wiadomo, że etap zarzucania przynęty, a potem gonienie króliczka jest szalenie przyjemny dla obu stron :), potem jest spotkanie , które wreszcie znajduje swe zakończenie w sypialni .

Powiedzmy, że jest wspaniale, obie strony są zadowolone....

No własnie.

Kochani, jak to jest u Was...?

Czy taka zdobyta Hotka jest jak zdobyta baza....?

Czyli teren oznaczony, mozna otrzepać ręce I iść dalej...?

Szukać nowych króliczków, jednocześnie od czasu do czasu spotykając rzeczoną Hotkę, jednocześnie :

- zdobywać na nowo, zabiegać, uwodzić, okazywać zainteresowanie

- ignorować I odzywać się jedynie kiedy nic nowego nie ma na horyzoncie

-odzywać sie od czasu do czasu, z gory oczekując że hotka raz zdobyta, już zawsze będzie chciała się spotykać tylko na seks, bez całej tej "otoczki" z początkowej fazy

Kurczę, z pukntu widzenia Hotki, mogę napisać, że

czuję się jak przedmiot :(

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, świetny temat! Ciekawa jestem co i na ile szczerze powiedzą Panowie. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę, z pukntu widzenia Hotki, mogę napisać, żeczuję się jak przedmiot :(

I słusznie, bo tak to jest w przypadku wielu panów. Na szczęście nie wszystkich. Z drugiej strony czy my kobiety zawsze traktujemy bulli czy kochanków jak należy? Czy same przypadkiem nie odpuszczamy sobie kokietowania i uwodzenia już raz zdobytych mężczyzn?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy taka zdobyta Hotka jest jak zdobyta baza....?Czyli teren oznaczony, mozna otrzepać ręce I iść dalej...?

Absolutnie nie... Trzeba zdobywać Ją za każdym razem. W tym cała przyjemność.

Nigdy nie traktuję przedmiotowo ludzi, no chyba że "jak Kuba bogu tak bog kubanczykom..." 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, Malami, ja z natury jestem kokietką :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest również u Ciebie wspaniałe Alice  :)

Nie wiem co panowie na to, ale owo zabieganie, adorowanie "po" zależy chyba w dużej mierze od udanego mniej lub bardziej spotkania z hotką :) Panowie, czyż nie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malami, nie zawsze jest sens uwodzić. ;) Nie zawsze facet jest tego wart. A czasem z góry wiem, że to jednorazowa akcja, więc po co robić komuś nadzieję?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuziu, ale załóżmy, że spotkan było kilka, I wszystkie zdawały się być bardzo satysfakcjonujące :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Alice, ja szybko tracę zainteresowanie Panem, który nie uwodzi mnie, np. odzywa się wyłącznie wówczas, gdy chce się spotkać.

Tego kwiatu to pół światu ;) A ja nie jestem pogotowiem seksualnym. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszym spotkaniu wszystko jest jasne. Jeśli było wszystko ok to jak najbardziej chcę kontynuować znajomość. Nie interesuje mnie "kolekcjonerstwo" jak również sam "mechaniczny" sex.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...