Skocz do zawartości
Duszek malże 27

VIGRAX wasze info na ten temat

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie, trzech userów napisze, że specyfik jest git i daje kopa w potencji, Kolega kupi i podziała na niego niekorzystnie, kto weźmie za te porady odpowiedzialność?? No kto??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I zdecydowali sie ma to TYLKO po przeczytaniu opinii na forum?

Raczej POMIMO powszechnej opinii, wiedzy , filmów edukacyjnych i kampanii uświadamiających

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej POMIMO powszechnej opinii, wiedzy , filmów edukacyjnych i kampanii uświadamiających

Aragornie, nie mnie to oceniac. Skoro sa dorosli, pewnie wiedza co robia I ile ryzykuja.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, nikt, kompletnie nikt! 

Co wtedy? Szukać "delikwentów" bo może nerkę, czy wątrobę oddadzą?

Aragornie, bo oni są "poważni" inaczej. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno ktoś mi powiedział, że największy import viagry mamy poprzez turystów z egiptowa, podobno* tam jest ogólnodostępna bez recepty w sklepach, przywożą do nas i sprzedają. Podobno* nie różni się od tej na receptę z europejskiej apteki.

* opinia ze słuchu, przekazująca jest wyłączona z odpowiedzialności za ewentualne skutki wiagry z egiptowa ;)

W egiptowie nie bywszy ale apteki tureckie to wywalają w koszach jak w supermarkecie obok aspiryny

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest we mnie sporo anarchii. Chciałbym mieć dostęp do egipskich tabletek, afgańskich ziółek, ekwadorskiego proszku. Niech rola państwa ogranicza się do zapewnienia mi rzetelnej informacji. Jeśli wezmę lewe niebieskie tabletki, to będę miał wzwód przez dwa dni, ale cena za to może być olbrzymia. I wtedy sam sobie rozważę, czy warto przelecieć autobus licealistek i narazić się, że szlag mnie trafi, czy nie.

Taki specyfik z internetu to spore ryzyko, dwa razy bym się zastanowił.

Mam jeszcze jedną refleksję. Skoro ktoś szuka tabletek w internecie, to znaczy, że te dostępne bez recepty w aptekach nie działają. Szkoda. Bo chciałem wypróbować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy państwo może zagwarantować rzetelną informację nt. wszystkich specyfików na świecie. To raczej producent powinien udostępnić takie informacje. ;) I producenci, którzy nie mają nic na sumieniu udostępniają. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może. Skład legalnie sprzedawanego dżemu truskawkowego musi być umieszczony na etykiecie. Lekarstwa mają ulotki na których są wyszczególnione skutki uboczne. Tylko tyle.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sęk w tym, że w necie nie wszystko sprzedawane jest legalnie. Państwo raczej nie zablokuje wszystkich przesyłek z np. Chin. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosyć znana sprawa tabletek z tasiemcem, czy specyfików zawierających (lepiej nie powiem co) obrazuje skalę problemu. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...