Skocz do zawartości
Duszek malże 27

VIGRAX wasze info na ten temat

Rekomendowane odpowiedzi

Z całym szacunkiem Alice - ale jeśli na stronie internetowej owego preparatu nie ma rzetelnych danych, to niby jak się do tego odnieść?

Nie wiem, może są wśród nas tacy, którzy lubią tak na sobie eksperymentować, ale trochę takich eksperymentów z niedopuszczonymi do oficjalnego obrotu skończyło się tragicznie. Nie widzę, w tym kontekście, by Jans zachował się niegrzecznie, czy protekcjonalnie, a raczej - w moim odczuciu - chciał przestrzec przed dziwnymi wynalazkami.

O to to właśnie :dobre:

Do autora tematu:

Jeśli masz problem z potencją, to istnieje taki lekarz posiadający stosowną specjalizację, wiedzę i doświadczenie, SEKSUOLOG  się nazywa.

Seksuolog nie musi, gdy z wywiadu lekarskiego nie wynika, że potrzebny mu lek na receptę, owego zapisywać, może również doradzić odpowiedni suplement diety (znany i sprawdzony) lub porozmawiać o czynnikach, które mogą zakłócać u Ciebie stan fizjologiczny.

Wyeliminować je lub poprawić stan farmakologicznie.

Uważam, że naiwne jest wydawanie forsy na specyfiki, które nie dość, że skład jest niejasny lub nieznany, są w najlepszym przypadku obojętne, w najgorszym to nie wiem, ale właśnie z powodu tej niewiedzy nie łykałabym tego jak królik marchewkę ;)

Ale Ty tu rządzisz ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moim zdaniem:-dobrze, że ktoś pyta u nas na forum, gdy ma takie wątpliwości-całe szczęście, że są tu osoby, które przestrzegają przed takimi eksperymentami-użyty jednak ton był właśnie zbyt mocny i protekcjonalny, zniechęcający do zadawania pytań w przyszłościale to oczywiście moje zdanie tylko...

Dokladnie tak.Z drugiej strony, kto powazny decyduje sie na zazycie niedopuszczonej jako lek, tabletki, po przeczytaniu w internecie jakichs opinii ?No nikt .Chyba ;)

Z całym szacunkiem Alice - ale jeśli na stronie internetowej owego preparatu nie ma rzetelnych danych, to niby jak się do tego odnieść?

Zuzia, ale on pytal o doswiadczenie z tym specyfikiem, nie o informacje " rzetelne" pochodzace z ulotki, oparte na porzadnych badaniach.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, ale podstawą do zażywania czegokolwiek są RZETELNE informacje. O działaniu, jakimkolwiek, można mówić dopiero wówczas! 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za epitet nie dziekuje, nie znamy sie blizej i go nie odwzajemnie.  

To nie byl epitet.Rzeczywiscie , nie musisz dziekowac, bo nie masz za co .Protekcjonalny wydzwiek ?Prawda, ze niefajnie ?Tak, jestem teraz zlosliwa, ale zwal to na PMS.Przeciez tak latwiej :))))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony, kto powazny decyduje sie na zazycie niedopuszczonej jako lek, tabletki, po przeczytaniu w internecie jakichs opinii ?No nikt .Chyba ;)

Znam ludzi co zażywaja substancje niedopuszczone i powszechnie uważane za szkodliwe ba ,śmiertelnie groźne . uchodzą za poważnych

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, ale podstawą do zażywania czegokolwiek są RZETELNE informacje. O działaniu, jakimkolwiek, można mówić dopiero wówczas!

Zuziu, ale ja to wiem :)Tylko sporo jest ryzykantow na swiecie .
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze powiedziane, "uchodzą za poważnych", niech nadal "uchodzą", jak im życie niemiłe ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno ktoś mi powiedział, że największy import viagry mamy poprzez turystów z egiptowa, podobno* tam jest ogólnodostępna bez recepty w sklepach, przywożą do nas i sprzedają. Podobno* nie różni się od tej na receptę z europejskiej apteki.

* opinia ze słuchu, przekazująca jest wyłączona z odpowiedzialności za ewentualne skutki wiagry z egiptowa ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony, kto powazny decyduje sie na zazycie niedopuszczonej jako lek, tabletki, po przeczytaniu w internecie jakichs opinii ?No nikt .Chyba ;) Znam ludzi co zażywaja substancje niedopuszczone i powszechnie uważane za szkodliwe ba ,śmiertelnie groźne . uchodzą za poważnych

I zdecydowali sie ma to TYLKO po przeczytaniu opinii na forum?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuziu, ale ja to wiem :)Tylko sporo jest ryzykantow na swiecie .

Alice, wiem, że sporo. Niejedno już widziałam i czytałam. ;)

Ale możemy ustrzec, jeśli weźmie sobie to, co piszemy do serca, Autora wątku. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...