Skocz do zawartości
Zouza

Jak być sexy zimą?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja często widuję, zazwyczaj młodziutkie dziewczyny, w cieniuteńkich rajstopach, bardzo krótkiej mini i rozwianym włosem. I jakoś dla mnie nie jest sexy, gdy taka dziewczyna trzęsie się jak osika i wciąż pociąga nosem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek blady-kocoor

Nie zawsze w zimie jest -10 :-P Jak jest duzy mróz to wtedy grube rekawice z jednym palcem są najlepsze... Zdrowie przede wszystkim.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zimno, mroźnie a kobiety mimo tego chcą być piękne, ponętne, seksowne,

chcą kusić i uwodzić...

Panowie w większości wymagają albo liczą na to że my zawsze będziemy piękne...

ale pisiorki pewnie też im marzną więc niech wtedy niech pomyślą że nam kobitkom też może być zimno i może wezmą na to taryfę ulgową co do naszego ubioru zimą :)

Jednak wysokie seksowne kozaczki, spódniczka... oj to wszystko działa na ich zmysły...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie w większości wymagają albo liczą na to że my zawsze będziemy piękne...

ale pisiorki pewnie też im marzną

Mi nic nie marznie :) Trzeba mieć dobrze ukrwionego korzenia,wtedy mrozy nie straszne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba mieć dobrze ukrwionego korzenia,wtedy mrozy nie straszne

Oj myślę że to nie pomaga i chyba każdy facet w klejnociki marznie zimową porą.

My też cipeczek nie chcemy przeziębić bo póżniejsze bieganie wciąż do wc to nic przyjemnego :/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nic nie marznie :) Trzeba mieć dobrze ukrwionego korzenia,wtedy mrozy nie straszne :)

haha podoba mi się Twoje sformułowanie :)

Ja jakoś też nie spotkałem się z tym żeby mi zimno było w dłuto.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza. Zimą zostają oczy kuszące i wredne, kosmyki włosów ładnie wystające spod czapki. I kręcenie dupskiem przy dynamicznym chodzie. Nawet w puchowej do pół uda nie jeden pan za dupskiem jak ludzik michelin się obejrzy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I kręcenie dupskiem przy dynamicznym chodzie.

Taaaa... i "gwiazdy tańczą (a konkretniej ryją nosem) na lodzie" :D

A na tę zimę mam już  fajny (oryginalne wybarwienie skóry) krótki kożuszek. Kozaków mam kilkanaście par, więc zależnie od "podłoża" można kombinować. :D

No ale we mnie w ogóle jest mnóstwo  seksapilu :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza a mi się jeszcze takie filozoficzne pytanie nasunęło. Taki OT więc w razie co proszę mnie odesłać we właściwe miejsce:)

Co to znaczy być sexy w kontekscie jedynie odzieży a nie charakteru i słów. Sexi w rozumieniu wygląd. Nic więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...