Skocz do zawartości
Zouza

Jak być sexy zimą?

Rekomendowane odpowiedzi

Aki  napisała: "chodzę ubrana wygodnie :) mam w głębokim poważaniu to jak wyglądam", a ja tam wierzę w Aki, że nawet ubrana w gumofilce i kufajkę, przed wyjściem zerknie w lustro i zalotnie poprawi niesforne kosmyki włosów no i oczywie obowiązkowo poprawi tą/tę kufajkę - żeby dekolt ładnie sìę prezentował ;).

A jednak :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uwielbiam golfy i polgolfy jak każdy porządny zmarźluch

O to, to!

Też jestem porządna :D

Zmarźlucha, znaczy. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno nie spojrzeć w lustro, gdy ogromne jest tuż przed drzwiami na zewnątrz. Dekolt najczęściej mam zasłonięty - uwielbiam golfy i polgolfy jak każdy porządny zmarźluch ;) a także grube swetry i bluzy kangurki :)

Nawiązując do " okutanego ;)" po uszy zmarźlucha i wracając do tematu głównego: jak być sexy...zimą?, stwierdzam iż można pogodzić jedno z drugim.

Wyprowadziłem ostatnio moją ukochaną na spacer... popołudniowo-wieczorna pora, jesteśmy sami prawie na środku jeziora, zmierzch i pierwsze gwiazdy. Zapalam sztuczne ognie i w świetle fajerwerków .... głeboki pocałunek, taki do utraty tchu.  Chociaż obydwoje jesteśmy ubrani prawie jak eskimosi i ledwo się obejmujemy, to Ona i ten pocałunek są dla mnie jednym z najseksowniejszych wspomnień.

ps  i mówię jej zaraz potem, że zedrę z niej tą kurtkę, swetry, golfy i bluzę i wezmę ją - nie, nie wezmę a zerżnę taką półgołą na tej stercie ubrań.... pośrodku jeziora....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta, zimą nawet w pełni "uzbrojona", może być niesamowicie stymulująca. To kwestia doboru ubioru to urody, połączenia tego z makijażem. I nawet zwykła ciepła kurtka dobrana do ciepłych bucików, prezentująca osobę elegancko oraz seksownie może stanowić niezły sexy widoczek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyprowadziłem ostatnio moją ukochaną na spacer...

A już myślałam, że będzie jakaś ciekawa historia o psie... :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już myślałam, że będzie jakaś ciekawa historia o psie... :D

Zouza, "wyprowadziłem ją na spacer" no przecież wiesz, że było to z przymróżeniem oka. Nawet chciałem wstawic buźkę ;), ale stwierdziłem, że jej się taki wpis należy bo taki wq..rw mi wcześniej zrobiła, że nie taki wpis a smycz by się jej należała  :diablo3:  :diablo3:

( poza tym w emotkach na taką okoliczność przydałyby się elementy BDSM, typu smycz, szpicruta, itp...... )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, gorące kobietki zimy się nie boją.

Twoja żona podjazd tak odśnieża?:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wyjątkowo seksowne walonki .... i ten chwyt na trzonku łopaty ....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...