Skocz do zawartości
Zouza

Jak być sexy zimą?

Rekomendowane odpowiedzi

A toś żonę docenił... :facepalm::splashface:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A toś żonę docenił... :facepalm::splashface:

A żona to polubiła  :facepalm:

Monia! Ty chyba na nauki do mnie i do Zouzy przyjść powinnaś Kobieto  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, Ty tu Moni nie buntuj.;P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm: " jak być sexy zimą"chyba dokończę mój wątek:

https://www.cuckoldplace.pl/topic/1232-jak-by%C4%87-sexy-zim%C4%85/page-5?do=findComment&comment=318261

Wrociliśmy po skrzypiącym śniegu na parking. Samochód -disel,  sami wiecie na takim mrozie musi się trochę rozgrzać. W delikatnej poświacie zegarów widzę jej sylwetkę. Ma na sobie całą masę ubrań. I to w jakiś pokręcony sposób, prowokuje mnie bym dostał się pod tą kurtkę i swetry i objął półkule piersi. Nie wytrzymuję, gorączkowymi ruchami rozpinam guziki. Ściągam z niej kurtkę, resztę odzieży i bistonosz. Jej duże cycki momentalnie pokrywają się gęsią skórką - jest za zimno i zakłada bluzę z kapturem.Przód ma cały goły i obsypuję go pocałunkami. Piersi już nabrzmiały i sutki stoją jak kamyczki ( dlatego że je pieszcze językiem?, czy zimno?) 

A ona wyciąga moją gorącośc, nabrzmiałą żądzą i odnieceniem......., jej  wilgotność.....

Zima potrafi być sexy w rytmie naszych parujących oddechów i jęków rozkoszy........

Życzę Wam wszystkim seksownych spacerów zimowych :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz mi moja była zrobiła niespodziankę i zimą przyszła w płaszczu, nie mając nic pod spodem.

Później ten płaszcz kojarzył mi się tylko z jednym...

Można być sexy zimą, można...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A żona to polubiła  :facepalm:

Monia! Ty chyba na nauki do mnie i do Zouzy przyjść powinnaś Kobieto  :redevil:

Iko, Zouza, dziękuję za obronę przed grypsem męża. Stówa się droczy, bo dokładnie wie, jak u nas wygląda mycie naczyń (zdj.ponizej).

A nauki, to z miłą chęcią się umówię ;)

post-21640-0-47830300-1484687497_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczyna mnie zastanawiać, czy ten temat nie powinien być typowo tematem ilustrowanym odpowiedziami graficznymi.

Po co dewagować, kiedy można prezentować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak u nas wygląda mycie naczyń (zdj.ponizej).

:lach:

Ale wannę też potem myje? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:

Ale wannę też potem myje? :D

Wannę i całą łazienkę ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...