Skocz do zawartości
Zouza

Jak być sexy zimą?

Rekomendowane odpowiedzi

Iko, oczywiście na bycie sexy składa się wiele rzeczy, cech. Niemniej... jeśli widzisz kogoś idącego ulicą i myślisz o nim "sexy", to raczej nie masz na myśli osobowości. No przynajmniej ja takiego mentalnego rentgena nie mam. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem w czym problem? Kaleson markowy, onuce, but z jęzorem wywieszonym i dżins przetarty. Do tego jeszcze ciepły płaszcz na gruby sweter, artystycznie szal wywinięty, koniecznie kaszkiet i okular ciemny jak wyż znad Rosji słonkiem przydusi i jestem sexy w c... no bardzo jestem sexy i cieplutko nawet jak -25. :D A jak się tak naubieram to nawet kawał chłopa ze mnie :D

Ale chwila -  czy tu Damski punt widzenia? No to chyba Panie potwierdzą, że czasem mężczyzna dobrze ubrany jest bardziej sexy niż nie ubrany?

A co do Pań - Panie dobrze ubrane są jeszcze bardziej smakowite i kuszące. Poza tym ile pola do fantazji, jakież to piękne ciało kryją te efektowne szatki. No i jakie pole do popisu, gdy można się efektownie rozebrać np. w kawiarni albo i nie w kawiarni ;)

Tak na marginesie - ktoś kojarzy scenę "rozbierania" z filmu Smród życia? :) Tak mi się skojarzyło - nie wiem czemu :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith: Tak mi się skojarzyło w związku z temperaturą za oknem :lach:

.................a świstak rozpakowywał, rozpakowywał ..................i rozpakowywał ;)

a swoja drogą, takie rozpakowywanie, przy kominku, normalnie jak spóźniony prezent gwiazdkowy, a i zawsze ..........niespodzianka :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zastrzyk witaminy D.

post-21640-0-49378400-1483811706_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bawełniane dresy, bluza z kapturem i zachrypnięty głos...tracę głowę wtedy ;D

Wypisz wymaluj ja każdego dnia:) Tylko zamiast dresów legginsy..mogą być? Zaznaczę że pod nie nigdy bielizny nie wkładam..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie skrojone futro do ziemi .... pod spodem nic już nie trzeba

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to wooooooow!, gdy je trzeba zdjąć po wejściu do firmy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie anty sex to czerwone odmrożone palce u kobiet... I stroje w których trzęsie sie bohaterka jak osika - jak to Zouza napisała ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to wooooooow!, gdy je trzeba zdjąć po wejściu do firmy. ;)

oj tam oj tam .... jeżeli to woooow jest przystojne .....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...