Skocz do zawartości
Zouza

Jak być sexy zimą?

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety swoją "próbę" przypłaciłam dość poważną chorobą. Jak można było się spodziewać - bieganie w pończochcach i bez majtek zimą na zdrowie nie wychodzi. :-P

Jakoś pod tymi futrami, płaszczami, kurtkami, czapkami itd. giną nasze kształty, biusty, biodra, włosy...

Jakieś rady?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety swoją "próbę" przypłaciłam dość poważną chorobą. Jak można było się spodziewać - bieganie w pończochcach i bez majtek zimą na zdrowie nie wychodzi. :-P

Jakoś pod tymi futrami, płaszczami, kurtkami, czapkami itd. giną nasze kształty, biusty, biodra, włosy...

Jakieś rady?

Kupić barchanowe majtki,getery na polarze,butki eskimoski i olać nasze kształty ;)

Bo na starośćnie trzeba było latać do lekarza w pół zgarbionym ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno widziałam jak dziewczyna zjechała na tyłku ze schodów w przejściu podziemnym, bo właśnie miała buty na obcasie. Tak grzmotnęła, że jestem zaskoczona, że się nie połamała. Szczerze mówiąc - odechciało mi się obcasów.

:-P Barchanowe majtki - seks w czystej postaci. ;)

Przyznam, że ja baaaaardzo rzadko zakładam czapkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek blady-kocoor

Kozaki na szpilce, do tego obcisłe, ciepłe getry, ciepla kurtka do polowy uda, na glowie kaptur obramowany puszystym, wesołym kożuszkiem. A, no i rękawiczki bez palców.

Tak to widzę mniej więcej :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A, no i rękawiczki bez palców.

A dlaczego bez palców :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie zasłaniać misternie wymalowanych paznokci ;);)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek blady-kocoor

Żeby nie zasłaniać misternie wymalowanych paznokci ;);)
Dokładnie tak ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanki i koledzy ale te wymalowane długie paznokcie na pewnej wystającej części ciała,wykonujące ruchy posuwisto-zwrotne wrrrrrrrrrrrrrrr :-P

Jaaa chce takiego kociaka pod choinkę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ciepłe buty na obcasie, na grubszej podeszwie i tak od kilku lat już, nie wywaliłam sie jak na razie :-P (odpukać) może to kwestia przyzwyczajenia do buta, do obcasów ;) bo mogę cały rok na obcasikach pomykac ;) Do tego mam ładny płaszczyk z pasem w talii, żeby ją podkreślić i ładną torebkę ;) A że mam z zatokami kłopoty, to już od października w czapce chodzę, ale nie zauważyłam, żeby była ona powodem zmniejszonej ilości łapanych spojrzeń ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś czarno widzę rękawiczki bez palców przy -10. :-P No chyba, że ktoś gustuje w odmrożonych. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...