Skocz do zawartości
darkbob

Zabawa lodem

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ciężko się wypowiadać jak się nie spróbowało

Nie zgodzę się, nie muszę wkładać dłoni do ognia, by wiedzieć, że parzy ;)

Nie lubię zimna i tyle.

pewnie 90% pań cieszy coś o czym wcześniej by jej do głowy nie przyszło

Pewnie, że tak, ale po lodowym dildo w cipce nabawiłabym się zapalenia pęcherza.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę , że Panie powinny tego spróbować . Bo ciężko się wypowiadać jak się nie spróbowało , pewnie 90% pań cieszy coś o czym wcześniej by jej do głowy nie przyszło . Więc zachęcam do testowania i dzielenia się doznaniami .

Dziwna teoria na poznawanie wszystkiego.Nie wszystko ma sens, nie wszystko trzeba badac empirycznie by mieć wlasne zdanieJest to tak samo dziwna teoria jak ta, ze wszystko jest dla ludzi wiec trzeba sprobowsc. Nie, nie wszystko.Illa, zgadza sie, zapalenie, chłód to dla nas mało przyjemne elementy takich zabaw, ale jesli autorom postu sprawia to rozkosz-chwala im za to. Nas jednak nie namówicie
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zimno jest złem...

BTW, pojawił się temat i nagle za oknem śnieg...przypadek ? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodzę się, nie muszę wkładać dłoni do ognia, by wiedzieć, że parzy ;)

Nie lubię zimna i tyle.

Pewnie, że tak, ale po lodowym dildo w cipce nabawiłabym się zapalenia pęcherza.

Nie wpadłabym na to, żeby lód wkładać do tak delikatnego środka. :upsnew:

Chodzi raczej delikatne drażnienie skóry ciała, warg (górnych i dolnych) sutków, łechtaczki...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to najpierw zabawa z pokrzywą ...

mocne poparzenie neutralizują zabawy z lodem ...

pozostaję uczucie jakby kolcy w skórze,ale niebolesne...

a na schłodzone ciało -najlepszy jest  gorący wosk ... :redevil:

Lód jest też przydatny ,przy ostro spranym tyłku :->

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wpadłabym na to, żeby lód wkładać do tak delikatnego środka.

Gi, ja również nie, mam różne pomysły, ale ten zdecydowanie nie jest mój ;) :

Po prostu robicie odlewy swoich ulubionych zabawek , potem wlewamy tam wodę zamrażamy i używamy do zabawy . Korki analne i dilda wg.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...tak sobie myśle :redevil:

Dwa lodowe dildo ...w dwa otwory...no i jeszcze do bużki = Hotka zamrożona "na pózniej"

A tu nie trzeba mrozić ...trzeba brać gorącą :->

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to najpierw zabawa z pokrzywą ... mocne poparzenie neutralizują zabawy z lodem ... pozostaję uczucie jakby kolcy w skórze,ale niebolesne... a na schłodzone ciało -najlepszy jest gorący wosk ... :redevil:

Lód jest też przydatny ,przy ostro spranym tyłku :->

Oprocz lodu lub wosku mozna stosowac kompresy z 1/2 szklanki wody  z 1/2 lyzki sody oczyszczanej  albo wycisnietej cytryny,

Na lokalne oparzeliny mozna w celu zlagodzenia efektu polozyc plasterek cytryny.

Najlepiej jednak nie stosowac tych srodkow zaradczych tylko delektowac sie niesamowitymi odczuciami.

W pokrzywach zawarty jest kwas mrowkowy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lód, jak to lód, studzi, a nie rozpala. Ja wolę cieplejsze doznania.

...z lodów lubię tylko te, które wspomagają jogę twarzy ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...