Skocz do zawartości
darkbob

Zabawa lodem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Chciałem zapytać czy lubicie się bawić lodem  takim zimnym ;p . Po prostu robicie odlewy swoich ulubionych zabawek , potem wlewamy tam wodę zamrażamy i używamy do zabawy . Korki analne i dilda wg. mnie urozmaicają zabawę a jak na to patrzą inni ?? .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic z tych rzeczy.

Zimno nasz wróg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zimno nasz wróg

Mój również.

Gorący wosk to i owszem :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie.

Z zimnych zabaw to jedynie schłodzony szampan spijany z mojego pępka .

Wosk tez nie.

Narazie :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię.

:)

Teraz mentalnie przygotowuję się do wosku. Przed nim mam większe opory.

Kostki lodu - są bardzo fajną zabawką.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię łączyć zabawę kostkami lodu, woskiem i czymś procentowym w kieliszku :redevil:

Zaiste szatanska mieszanka. Wiesz co dobre ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic z tych rzeczy.

Zimno nasz wróg

Mój też!

Mój również.

Gorący wosk to i owszem :P

ja lubię łączyć zabawę kostkami lodu, woskiem i czymś procentowym w kieliszku :redevil:

Ooo tak! Najchętniej to wosk i lód naprzemian, niesamowite doznania... + % w kieliszku moga być.

Ehh powspominać dobra rzecz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę , że Panie powinny tego spróbować . Bo ciężko się wypowiadać jak się nie spróbowało , pewnie 90% pań cieszy coś o czym wcześniej by jej do głowy nie przyszło . Więc zachęcam do testowania i dzielenia się doznaniami .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...