Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny - to co zrobić by się udało?

W sensie: co ma zrobić mężczyzna i co ma zrobić kobieta...?

Jeśli chodzi o technikę "palcową", nawet na YouTube jest mnóstwo filmików instruktażowych.

To tak najprościej. A żeby iść w temat dalej... Cóż, ja o mojej historii wytryskowej mogłabym książkę napisać i ciągle dowiaduję się o sobie czegoś nowego w tym względzie :)

Iko, no i niby głowa ważna, ale z drugiej strony ja wiem, że u mnie to najlepiej wychodzi, jak głowę totalnie wyłączę i poddam się sytuacji... Nie jest to u mnie kwestia chcenia bądź niechcenia.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Czy technika pokazana w tym filmiku jest prawidłowa według Twoich doświadczeń?

nie oglądałam, nie znam się...

lepiej gdy jakiś mężczyzna Ci odpowie :) co z sukcesem technicznie squirty czyni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeśli chodzi o technikę "palcową", nawet na YouTube jest mnóstwo filmików instruktażowych.

To tak najprościej. A żeby iść w temat dalej... Cóż, ja o mojej historii wytryskowej mogłabym książkę napisać i ciągle dowiaduję się o sobie czegoś nowego w tym względzie :)

Iko, no i niby głowa ważna, ale z drugiej strony ja wiem, że u mnie to najlepiej wychdzi, jak głowę totalnie wyłączę i poddam się sytuacji... Nie jest to u mnie kwestia chcenia bądź niechcenia.

Lula.

inaczej....nie każdy mężczyzna jest takim kochankiem, że przy nim .... a zresztą nie ważne... a może inaczej... po prostu nie umiem tego ponazywać...

bo te nie "techniczne" są nieopowiadalne :D

ja już gdzieś pisałam, że mam "nadprodukcję", teraz siebie się uczę by móc je odsuwać w czasie... :) na razie bezskutecznie :)

edit: Lula, tak wyłączenie głowy właśnie zależy od chcenia jej wyłączenia :), tudzież od partnera, który tak prowadzi że chcesz, że po prostu odlatujesz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

inaczej....nie każdy mężczyzna jest takim kochankiem, że przy nim .... a zresztą nie ważne... a może inaczej... po prostu nie umiem tego ponazywać...

bo te nie "techniczne" są nieopowiadalne :D

ja już gdzieś pisałam, że mam "nadprodukcję", teraz siebie się uczę by móc je odsuwać w czasie... :) na razie bezskutecznie :)

Właśnie. To jest bardzo ciężkie to nazwania i opowiedzenia. Może dlatego tak mało na ten temat badań... A przecież to bardzo fascynujący temat.

Ja taką nadprodukcję miałam przez jakiś czas krótko po odkryciu squirtu. Potem mi się wyciszyło to troszkę. Troszkę. Nie z każdym i nie zawsze ;).

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@Lula... samoistnie się wyciszyło czy pracowałaś nad tym?

bo może "oleję" naukę odsuwania i poczekam aż samo przejdzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

edit: Lula, tak wyłączenie głowy właśnie zależy od chcenia jej wyłączenia :), tudzież od partnera, który tak prowadzi że chcesz, że po prostu odlatujesz...

O właśnie. Partner, który TAK PROWADZI...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Lula... samoistnie się wyciszyło czy pracowałaś nad tym?

bo może "oleję" naukę odsuwania i poczekam aż samo przejdzie :)

Samoistnie. Choć na szczęście nie można mówić o jakimś przesadnym wyciszeniu, zbyt zajebiste to jest :) Po prostu na początku to było dla mnie takie odkrycie, że chyba nadrabiałam lata nietryskania ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy technika pokazana w tym filmiku jest prawidłowa według Twoich doświadczeń?

Pytanie nie do mnie ale się pochwalę. Nie jestem jakoś specjalnie doświadczony, ale techniki "filmikowej" próbowałem przy spotkaniach z czterema różnymi partnerkami, trzy z nich squirtowały, a dwie z tych trzech przeżyło to wtedy po raz pierwszy. Tak więc wszystko wychodzi na to że to technika przede wszystkim.

Kolejne potwierdzenie tej tezy, to rozmowa z mężem jedej forumowiczki który mówił że mimo prób nie udało im się to jeszcze. Przesłałem mu link do filmu, który mnie zainspirował czego efektem był squirt jego żony poraz pierwszy zaraz po obejrzeniu instruktażu.

Film był już tu linkowany ale powtórzę:

https://pl.m.xhamster.com/videos/make-your-woman-orgasm-full-training-by-snahbrandy-715453

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie dane mi było przeżyć. Możesz opisać wrażenia? Ile tego, jaki smak, tj. Jak smoczki z cipk i tylko więcej czy inaczej?

Ilość zależy od stymulacji Punktu G. Powierzchnia ta ma gruczoły, które uwalniają płyn. Im bardziej kobieta podniecona pod wpływem naporu na ten punkt, tym więcej wytrysku.

Wytrysk najczęściej kojarzony jest z masażem tantrycznym.

Ale są kobiety, które najnormalniej w świecie potrafią robić to wręcz podczas każdego stosunku.

Smak...hmmm... Trochę, gorzki, trochę kwaśny, trochę mdły. Zależy od prowadzenia się oraz diety. Analogicznie, co do spermy. Przynajmniej, ja taką zależność zaobserwowałem.

Taki wytrysk trzeba umieć wyzwolić. Moja żona ciągle mi to wypomina... Jak pierwszy raz Ją tego nauczyłem, wyzwoliłem w Niej to odczucie, tak teraz nie potrafi tego chamować na zawołanie. Ale to jest piękne, bo może prowadzić do wielu orgazmów po sobie. Mi udało się doprowadzić do kilkunastu takich podczas jednej sesji wieczornej i seksu. Czegoś takiego nie zaobserwowałem u kobiet, które nie tryskają. Ale nie mogę generalizować bo nie mam kilkuset kobiet na koncie.

Konsystencja wodnista, zdecydowanie bardziej przypominająca wodę niż spermę.

Wrażenia? Ja to uwielbiam. Jak dla mnie patrzeć na kobietę podczas wytrysku to prawdziwy odlot. Mam nieodparte wrażenie, że jest silniejszy niż ten bez. Ale to subiektywne odczucia. Musisz spytać kobietki, które to przeżyły. One same lepiej będą w stanie to opisać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...