Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

No tyle to wiem, ale nikt mi nie powie, że jak to są duże ilości strzelające na dużą odległość to jest to coś innego jak squirt.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czasie wytrysku płyny zazwyczaj cofają się do pęcherza, ale nie zawsze. Stąd ten wytrysk

Groch coż za niezwykle fachowa odpowiedź!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem się kiedyś nauczyć doprowadzania kobiet to squirtu, ale nic z tego nie wyszło....

Chyba jedynym sposobem jest to by kobieta sama z siebie nauczyła się tej "sztuczki"...

Ale nie jestem ekspertem wiec nie się będę wypowiadał.

Odnośnie moich doświadczeń - pewna Hotka w trakcie pieszczot dłońmi (moimi i męża) zalała podłogę na stojąco.... to był mój pierwszy squirt.

Drugi - i ostatni - w trakcie uroczego spotkania z pewną singielką. Przy czym ona uprzedzała, że squirt to u niej norma - sama się tego nauczyła i ma to w zasadzie zawsze przy orgazmie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy każda kobieta jest w stanie to doświadczyć a to czy tak sie stanie zależy od jej ‚obslugi’ przez faceta?

Bardzo chciałbym to przezyc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jedynym sposobem jest to by kobieta sama z siebie nauczyła się tej "sztuczki"...

Zdecydowanie nie ;)

Czy każda kobieta jest w stanie to doświadczyć a to czy tak sie stanie zależy od jej ‚obslugi’ przez faceta?

Nie wiem czy każda. Predyspozycje pewnie są istotne ale bardzo dużo zależy od techniki
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Bardzo chciałbym to przezyc

długo ich nie miałam, pierwszy przeżyłam że dwa lata temu - był "techniczny"

jednak teraz mam je całkowicie "z głowy", i nie ma znaczenia czym jestem stymulowana palcami, penisem czy językiem

zatem odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: 2 x TAK

wg mnie, te "techniczne" każdy może się nauczyć, przy otwartej partnerce

te "z głowy" bardzo ale to bardzo zależą od samej kobiety...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie, te "techniczne" każdy może się nauczyć, przy otwartej partnerce

te "z głowy" bardzo ale to bardzo zależą od samej kobiety...

Też tak uważam. Technika teoretycznie jest banalnie prosta, ale... Inna kwestia, że nie z każdym partnerem i nie w każdej sytuacji ta głowa się otworzy...

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Też tak uważam. Technika teoretycznie jest banalnie prosta, ale... Inna kwestia, że nie z każdym partnerem i nie w każdej sytuacji ta głowa się otworzy...

Lula.

ujęłabym to inaczej :) nie przy każdym CHCĘ się otworzyć.... tak mam ja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dziewczyny - to co zrobić by się udało?

W sensie: co ma zrobić mężczyzna i co ma zrobić kobieta...?

wg mnie, przy tej "technicznej" opcji, przede wszystkim mężczyzna nie powinien się bać siły i intensywności, którą trzeba "użyć" by owo miejsce sprowokować do samoistnego działania

domyślam się, że mogą być kobiety dla których to może być zbyt mocne w dotyku

co ma zrobić kobieta? uwolnić głowę i bez napinki poddać się odczuwaniu, nie spieszyć się, nie skupiać się na dążeniu do squirtu...po prostu czuć i nic ponadto to...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...