Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas dosc brutalnej palcowki zdarza mi sie najcześciej .Ale i podczas penetracji- zwłaszcza w pozycji " nogi na pagony" :P

potwierdzam!!! też :)ale jest i tyle innych opcji... ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kiedyś, jeszcze w czasach łacz komutowanych TPSA, po takim czymś byłem strasznie zmieszany. Myślałem sobie: No olała mnie i to dosłownie:D Dobrze, że jutrzenka internetu zawitała pod strzechy i się człowiek oczytał i teraz już wie... bo umarłbym z poczuciem, że to trauma była a nie rozkosz.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Efekt "pociągu" do mundurówki albo mundurów ;-)

Coś w tym jest.Moja pierwsza partnerka do lozkowych harcow tu w UK była policjantka ...
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha ha, Kiki, dla mnie za pierwszym razem to też była trauma, bo niby wiedziałam, ale jednak się skrępowałam :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też :)ale jest i tyle innych opcji... ;)

Lubię inne opcje.Opowiadaj !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice,dobrze prawisz. Ja chetnie sie podszkole to i moze sie przyda i uda wykorzystac w praktyce nabyta wiedze, bo jak na razie w tym temacie jestem "prawiczkiem"...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eh nie wiecie co tracicie ;)

wyslane z tel. stacjonarnego, sorki za błędy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się z tym u koleżanki z pracy. Była moja szefowa miała takie wytryski z cewki moczowej, nie był to oczywiście mocz. Jak się postarała to potrafiła trysnąć na kilkadziesiąt centymetrów, dostawała bardzo silnych skurczy. Później jeszcze spotykałem się z jedną dziewczyną i miała też wytryski choć nie tak silne. Nieczęsto się to jednak spotyka. Jak mówiły był to szczyt rozkoszy. Orgazm orgazmów. Więcej wiedzy w tym temacie nie posiadam :)

A to z cewki moczowej leci coś jeszcze oprócz moczu? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to z cewki moczowej leci coś jeszcze oprócz moczu?

Są to płyny takie jak tworzone przez męską prostatę. Kobieta wokół cewki moczowej  ma podobne komórki jak w prostacie męskiej i to jest stąd . W czasie wytrysku płyny zazwyczaj cofają się do pęcherza, ale nie zawsze. Stąd ten wytrysk

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...