Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

też nigdy nie byłem świadkiem, i bym się cieszył bardzo bardzo:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się z tym u koleżanki z pracy. Była moja szefowa miała takie wytryski z cewki moczowej, nie był to oczywiście mocz. Jak się postarała to potrafiła trysnąć na kilkadziesiąt centymetrów, dostawała bardzo silnych skurczy. Później jeszcze spotykałem się z jedną dziewczyną i miała też wytryski choć nie tak silne. Nieczęsto się to jednak spotyka. Jak mówiły był to szczyt rozkoszy. Orgazm orgazmów. Więcej wiedzy w tym temacie nie posiadam :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej jest taka rzecz, którą się chyba nie nakręca a podziwia gdyż niezbyt często spotyka w takiej ilości, dla Rogacza to było normalne a dla mnie ponad normalne ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu, także życzę każdemu Kochankowi taką Hotkę spotkać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, kochana, ja przez 37 la też nie... Ale poza tym, że mokro wszędzie, orgazm jak zawsze :D, więc nie ma co demonizować.

Red, zdarza mi się, choć nie często, no i jednak doznania inne... ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówiły był to szczyt rozkoszy. Orgazm orgazmów.

Zgadzam się się z Tobą w 100 %, u mojej Żony to jest wisienka na torcie dobrze zrobionej minetki :redevil:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się się z Tobą w 100 %, u mojej Żony to jest wisienka na torcie dobrze zrobionej minetki :redevil:

minetki też, ale nie tylko w jej czasie mi się zdarzały :D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

minetki też, ale nie tylko w jej czasie mi się zdarzały :D

Ze zacytuje klasyka: Jak Ty to robisz Luluś?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:D sęk w tym, że to tylko częściowo moja zasługa :P
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas dosc brutalnej palcowki zdarza mi sie najcześciej .

Ale i podczas penetracji- zwłaszcza w pozycji " nogi na pagony" :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i podczas penetracji- zwłaszcza w pozycji " nogi na pagony" :P

Efekt "pociągu" do mundurówki albo mundurów ;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...