Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, asmodeusz669 pisze:

Mocz na partnera ? To nie dla mnie

@asmodeusz669 jasno widać, że nie masz pojęcia co to squirt. Kilka razy w swoim życiu squirtowałam i to co ze mnie wypływało moczem nie było.

50 minut temu, asmodeusz669 pisze:

Dokładnie, zgadzam się ale nie rozumiem reakcji Wichura na mój komentarz ? Czy każdy musi coś takiego uznawać i lubić ?

Owszem, nie każdy musi to lubić, ale to co Ty głosisz nie jest po prostu odmiennym zdaniem. To nieznajomość tematu. Mega ignorancja.

• Lubię 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka pisze:

Mocz na partnera to pissing jeśli dobrze kojarze terminologię. Wytrysk kobiecy, czyli squirt jest z pochwy z gruczołów w okolicy punku G. Jest bezwonny, raczej bezbarwny. Tak wyjaśniając jak krowie na rowie

To ja jeszcze jako naczelna degustatorka dorzucę coś od siebie. :D

Zdarza mi się czasem lekko żółtawe zabarwienie squirtu, co generalnie łatwo mogę sobie wytłumaczyć powiązaniami anatomicznymi - skoro squirt potrafi zrobić cofkę do pęcherza. Zwykle jednak jest przeźroczysty lub mętnawy. Bywa też, że squirt zaczyna nieprzyjemnie pachnieć jak się trochę odleży. To nie jest w końcu sama woda. Generalnie świeży squirt pachnie raczej neutralnie, tak lekko cipkowo. Smakuje jak jogurt naturalny mocno rozrobiony wodą; trochę w sposób mdły. 

Natomiast mocz smakuje solonymi orzeszkami ziemnymi z wyraźną nutą korzenną - squirt zdecydowanie tak nie smakuje. Nawet mocno rozwodniony mocz ma zupełnie inne nuty smakowe niż squirt. 

Lula.

• Lubię 5
  • Haha 3
  • Dziękuję 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kobieta ma squirt to jest to bardzo podniecające...przynajmniej dla mnie. Spotkałem się z tym u jednej kobiety podczas szybkiej palcóweczki :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.01.2021 o 13:29, Sailor&Lula pisze:

Natomiast mocz smakuje solonymi orzeszkami ziemnymi z wyraźną nutą korzenną - squirt zdecydowanie tak nie smakuje. Nawet mocno rozwodniony mocz ma zupełnie inne nuty smakowe niż squirt. 

Ja też jestem degustatorem i nie do końca się zgodzę, ponieważ zdarzało się, że siuśki smakowały tak lekko, miękko i cipkowo jak squirt, a squirt smakował ostro i szorstko jak skoncentrowany mocz. Nie ma reguły. Generalnie kocham jak jest mokro i perwersyjnie. Kocham i squirting i pissing, ale tylko wtedy gdy smakuje lekko i przyjemnie. Jak smakuje ostrzej, to po prostu nie biorę do buzi, tylko bawię się dalej. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co na to „doświadczeni” „specjaliści” tego forum ;) zaraz się okaże, ze przecież wiedza lepiej bo tylko oni to uprawiają.

• Zmieszany 2
  • Facepalm 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, asmodeusz669 pisze:

Ciekawe co na to „doświadczeni” „specjaliści” tego forum ;) zaraz się okaże, ze przecież wiedza lepiej bo tylko oni to uprawiają.

Po pierwsze, Ty pisałeś o squircie jak o moczu, gdy są to dwie zupełnie inne wydzieliny. 

Po drugie, głos @Ryś Rysiek uważam za cenny - zarówno on, jak i ja "testowaliśmy różne próby", co na pewno ma wpływ na różnicę odczuć. Ostrzejszy posmak squirtu czy też czasem żółtawa barwa o której wspominałam, pewnie mają sporo wspólnego ze zbieżnymi drogami dla obu tych wydzielin na pewnych etapach. Co nadal nie znaczy, że squirt jest moczem.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Amodeuszu, a co Cię tak dziwi? Przecież kolor, smak i zapach spermy też bywa różny, nawet u tego samego mężczyzny. A żeby to zauważyć nawet nie trzeba być wielce doświadczonym. ;) Squirt jest z kobiecego organizmu, więc dlaczego tu miałoby być inaczej? 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Zouza pisze:

Amodeuszu, a co Cię tak dziwi? Przecież kolor, smak i zapach spermy też bywa różny, nawet u tego samego mężczyzny. A by to zauważyć nawet nie trzeba być wielce doświadczonym. ;) Squirt jest z kobiecego organizmu, więc dlaczego tu miałoby być inaczej? 

Jest to zależne od tego co jemy i pijemy czy palimy itd. Tyczy się to mężczyzn i kobiet.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, zwierzakWR pisze:

Jest to zależne od tego co jemy i pijemy czy palimy itd. Tyczy się to mężczyzn i kobiet.

Jest tu na forum temat o tym, co ma wpływ na smak spermy, wałkowany ostatnio jakiś rok, może półtora, albo dwa temu. Polecam zainteresowanym odkopać, zgłębić i na zasadzie ekstrapolacji odnieść do squirtu

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...