Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wytrysk u Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.06.2018 o 15:19, Menczi pisze:

Pytanie nie do mnie ale się pochwalę. Nie jestem jakoś specjalnie doświadczony, ale techniki "filmikowej" próbowałem przy spotkaniach z czterema różnymi partnerkami, trzy z nich squirtowały, a dwie z tych trzech przeżyło to wtedy po raz pierwszy. Tak więc wszystko wychodzi na to że to technika przede wszystkim.

Kolejne potwierdzenie tej tezy, to rozmowa z mężem jedej forumowiczki który mówił że mimo prób nie udało im się to jeszcze. Przesłałem mu link do filmu, który mnie zainspirował czego efektem był squirt jego żony poraz pierwszy zaraz po obejrzeniu instruktażu.

Film był już tu linkowany ale powtórzę:

https://pl.m.xhamster.com/videos/make-your-woman-orgasm-full-training-by-snahbrandy-715453

Nic z tego - nie działa kompletnie. Także wsadźcie między bajki, że ten instruktaż przeprowadza na drugą stronę rzeki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, może? pisze:

Nic z tego - nie działa kompletnie. Także wsadźcie między bajki, że ten instruktaż przeprowadza na drugą stronę rzeki ;)

Mówi się na mieście, że często jak się bardzo chce to nie wychodzi ;) Zresztą... czy każda kobieta musi squirtować ? Różnimy się predyspozycjami czy samą anatomią a squirt nie jest przecież czymś absolutnie oczywistym i aż tak powszechnie występującym. Tak samo jak występują indywidualne róznice w odbieraniu samej przyjemności z konkretnych pieszczot i orgazmów tak samo dotyczyć to będzie squirtu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie musimy mieć squirtów. Nie spinam się, uwierz, na zasadzie - "jeśli nie dziś, to nigdy, "jeśli nie on, to nikt". Ja już tu pisałam - nie miałam takiego orgazmu nigdy, a chciałabym. Astonem Martinem też jeszcze nie jechałam, a pewnie jest fajnie... Ale jeśli nie pojadę - cóż, życie...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, może? pisze:

Zapomniałaś dopisać "na mnie" i wtedy cała Twoja wypowiedź ma sens. Przecież cytowałaś moją wypowiedź w której się chwaliłem, że zadziałało z kobietami które przez lata różnych zabaw tego nie przeżyły. Ale pisałem też że jedna koleżanka powiedziała że ona nie squirtuje i nie było. Tak więc zdaje się też jest tak że niektóre kobiety po prostu nie i tyle. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Filmy instruktażowe są prześmieszne.

Niby jest jakies tam zbliżenie, podniecenie, ale te sztywne teksty, gadanie do kamery, nie wiadomo jak to ugryźć ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, jennifer pisze:

Filmy instruktażowe są prześmieszne.

Niby jest jakies tam zbliżenie, podniecenie, ale te sztywne teksty, gadanie do kamery, nie wiadomo jak to ugryźć ;)

Oj tam, mechaniczność też potrafi być podniecająca ;) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie! 

Dziś totalnie przypadkiem i nie planowanie moja Ann podczas Południowego seksu doznała pierwszy w swoim życiu "Kobiecy wytrysk"!!! Jak do tego doszło nie wiem, chodź się domyślam;) 

Ciekawe czy jeszcze kiedyś nam się uda ta sztuka. Chodź nigdy się o to nie staraliśmy to było to ciekawe doświadczenie, ale jak mówiła mi żona to miała totalnie wolny umysł jak nigdy. Więc może coś jest w teoriach tu głoszonych

Kris

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolny umysł to orgazmiczne uczucie samo w sobie a co dopiero pobudzane jeszcze południowym seksem.

Gratulacje Ann - oby piękne orgazmy jak najczęściej się powtarzały w coraz to nowych odsłonach 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypada pogratulować i pozazdrościć.  Ann za ten mały cud i Krisowi za możliwość przyczynienia się do niego 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od wielu czynników. Ale bardzo dużo od techniki i doświadczenia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...