Skocz do zawartości
jaskiniowiec

Kultowe komedie polskie i sceny w klimacie

Rekomendowane odpowiedzi

m: Mi przychodzi do głowy na myśl zabawna scena tresury Wąskiego :klapsik1:  w agencji  i jego dialog z Rybą w filmie Kiler !!!

"No, chodź wąski. No, noga idziemy.

Przy bagazniku:

-Wskakuj

-a..ale dlaczego?

-hoop wąski, do budy"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niekoniecznie jest to polska komedia a raczej szwedzki kryminal ale w trylogii Millenium Stiega Larssona redaktor naczelna pisma, za zgoda męża jezdzila na nocki do kochanka. Gdy to czytalem to nie bardzo moglem uwierzyc, ze tak mozna i tlumaczylem sobie, ze to przeciez Szwedzi :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż sie dziwie że jeszcze nie ma tego...Oddział zamknięty -"Obudź sie"

"przyjaciel mój wyjeżdżał mówil do mnie, masz tu klucze, przez ten czas jak mnie nie bedzie mozesz mieszkać z nią u mnie........

http://www.youtube.com/watch?v=b7l6ksWZi-8

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie nazwalabym tego cuckoldem , raczej uzyczeniem mieszkania parce

yyyyy żartujesz ? posłuchaj całosci, cytat miał tylko przypomnieć ten kawałek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...