Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, ale o tym już była mowa ;)

Czekam na nowe pomysły na zabawy. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nigdy nie chodziło o wysysanie spermy kochanka z cipki żony. Ale całowanie tej cipki tuż po zruchaniu przez innego było wyrażeniem jak bardzo ją kocham. Sperma była tylko dodatkiem, wcale nie niezbędnym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie, tylko nie o tym traktuje temat ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z zabaw - gdzie ostatecznie "wylądowała", to pewnie się domyślacie. ;)I jeszcze jedna zabawa...

Piękne cialo PaniJestem pod wrażeniem i ta sperma która wylizalbym do ostatniej kropli.Wspaniale polaczenie
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to sperma Kochanka która moglem zlizac z z brzuszka mojej zony

Bardzo mi smakowala

post-9866-0-45950800-1390399939_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubie spuszczac sie przy glebokim gardle wprost do przelyku, uwielbiam gdy partnerka zlizuje ze mnie, z blatu czy lustra, oczywiscie jest cos niezwykle seksownego w polukrowanej buzce, a jak jeszcze wyjdzie na ulice z kilkoma kropelkami na szyji to mmmm ... Zouza na zdjeciach tez pokazala fajne zabawy... jest cos niesamowicie intymnego gdy kobieta trzyma na jezyczku a potem polyka,...

Świetnie, tylko nie o tym traktuje temat ;)

robilas kiedys sciezke ze spermy i wciagalas nosem przez banknot... widzialem to kiedys u Annete Schwartz chyba czy jak jej tam...

ps... ubie tez spuscic sie do srodka, wlozyc tam palce i rozmazac po buzi kochanki... wyobraznia nie ma granic

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałam. Bałabym się, że nie spłynie do przełyku, a do dróg oddechowych. Chociaż... No i podpuścił mnie :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałam. Bałabym się, że nie spłynie do przełyku, a do dróg oddechowych. Chociaż... No i podpuścił mnie :lach:

to Ty sperme trzymasz w sloikach na wszelki wypadek eksperymentu?  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, mam świeże dostawy :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wez moja wizytowke w razie gdyby dostawca zlapal gume :D

Dlaczego nie moge polubic postow?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...