Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze przekazywanie sobie spermy z ust do ust, co dla mnie najbardziej stymulujące jest w układzie 2k+1m.

Kolejne - facet leży i ejakuluje tak, by miał spermę na swoim brzuchu. Oczywiście kobieta może zlizać spermę, ale  może też zacząć  się ocierać twarzą, piersiami, cipką, stopami, tyłkiem, itd.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nella

Ja za to uwielbiam, kiedy Kochanek spuszcza mi się na nogi i stopy (albo na buty, to już w ogóle mmm...), a mąż musi zlizać spermę. ;)Sama też zawsze połykam wszystko albo zlizuję. ;]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta leży, facet ejakuluje na brzuch lub pośladki i robi kobiecie masaż spermą.

Następne - początek jw., kobieta ma zamknąć oczy, a mężczyzna  pisze spermą coś na jej ciele, co ona oczywiście musi zgadywać.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mężczyzna pisze spermą coś na jej ciele, co ona oczywiście musi zgadywać.

Zou,a jak nie zgadnie ? to będzię kara ? :mrgreen:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou,a jak nie zgadnie ? to będzię kara ?

Choćby tylko w jednej linijce się pomyliła...

:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że będzie kara :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to dobrze ,bo bez kary ja nie zgaduję :redevil: ...

Ale jak kary to i nagrody będą .tak sobie myśle...

Pewnie w postaci dodatkowej ilości "śmietanki" ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine, jeszcze zależy co dla kogo jest karą, a co nagrodą! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ''śmietanka '' może być nagrodą...jak dla mnie ...

ale kary też są zazwyczaj przyjemne ... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Alozin

A nie jest to piękne jak Hotce spuszczam się do buzi a później Rogacz namiętnie i głęgoko się z Nią całuje? strasznie mnie to kręci. Oczywiście opisane powyżej sytuacje również no ale ta jakoś tak więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...