Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

:lach: No tego jeszcze nie próbowałam :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ to inspirujący wątek :) się zaczytałem a jade właśnie samochodem :D

Wysłane z mojego iPhone  przez Tapatalk 2

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś mi zaproponował kiedyś spuszczenie się do oka... :upsnew:Tak,właśnie do oka ,kobieta trzyma powieki tak żeby się nie zamknęły ,a gość celuję w oko .

to nie dla mnie - puchną mi powieki po bezpośrednim kontakcie ze spermą, serio :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja lubie chodzic po miescie ze śladami spermy na spódniczce, bluzce...tzn specjalnie ich nie hoduję, ale jak mi si e zdarzy zaplamić...to często zostawiam na sobie tego dnia do końca bez względu na to co robię, nawet jak ide do pracy czy do sklepu....a kiedyś - i to trochę stąd się wzięło pewnie bo to była 1sza taka akcja - robiłam laskę kolesiow w przymierzalni w centrum handl i nie dość, że mi bez pytania zalał buzię to jeszcze potem nie pozwolił sie wytrzeć tylko wziął mnie za rączkę i pociągnął za sobą taką obspermioną przez całą długość galerii...i to nie bylo rano w środę, tylko w sobotnie popołudnie! Full ludzi i wszyscy - dosłownie wszyscy się gapili i komentowali (tzn ci, których widziałam kątem oka bo patrzyłam pod nogi)...Strasznie pięknego wstydu się najadłam... a to może była III licealna? ...koleś był za to z 5 lat starszy co wtedy oznaczało przepaść wieku i doświadczenia... 

...swoją drogą bardziej niż sperma to drażni oko chyba tylko 'Kret'! To fakt! 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o ślady spermy ,to w wieku licealnym chodziła ze mną do klasy jedna taka ,

która nagminnie przychodziła po imprezie do szkoły,zawsze z plamami spermy na ubraniu i włosach ...

i niestety nie wyglądało to zbyt ciekawie...raczej za flejtucha ją wszyscy uważali.

pociągnął za sobą taką obspermioną przez całą długość galerii..

Ale taki wybryk (na świeżo) ,musiał dać konkretny odzew spojrzeń ... :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.raczej za flejtucha ją wszyscy uważali

hehe! ..,spoko - to mi nie grozi bo flejtuchowatość powstaje z braku kontroli a ja wyjątkowo obsesyjnie staram się panować nad wrażeniem jakie sprawiam i takie  'pamiatki' zostawiam tylko jako dyskretny element stylizacji bardziej dla mnie samej niż dla przypadkoqwych spojrzeń (no, chyba że te spojrzenia ślizgają się po regionach, po których ślizgać sie nie powinny ;-) 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klaro,nie twierdze że brak Ci kontroli ... ;)

Wręcz przeciwnie ... i dyskretne "pamiątki" świadczą o tym.

Tak wspomniałam o niej ,bo "ślady" to była jej specjalność,

tylko w bardzo niepozytywnym sensie -niestety ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki dyskretny ślad moze być bardzo zmysłowy :-)Wszystko zależy od tego jaki i gdzie .... i na kogo ma działać Wysłane z mojego iPhone  przez Tapatalk 2

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Philip

Wiele razy było tak, że spuściłem się do środka od tyłu a rogaczbędąc pod nami musiał do czysta wylizać swoją żonę.

Widok kapiącej spermy do jego ust jest niesamowity.

Z inną parą spotykałem się często tylko z nią. Aby mąż nie czuł sie pokrzywdzony, zawsze zostawiliśmy mu pod poduszką mały pakunek w postaci prezerwatywy ze spermą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...