Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Aine, a kiedy "trzeba" ? :)

Na przykład, kiedy nie można zostawić śladów ,na  tapicerce auta Kochanka... :-P

Albo jeśli taki jest rozkaz...i wszystko ma zostać w buźce ...oo wtedy właśnie... 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład, kiedy nie można zostawić śladów ,na  tapicerce auta Kochanka... :-P

Albo jeśli taki jest rozkaz...i wszystko ma zostać w buźce ...oo wtedy właśnie... 

To uzasadnienie jest dla mnie wystarczajace :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to ja rozumiem ,też nie jeden raz miałam spermę w oku

Taa, tylko, że potem oko szczypie..

No chyba, że jestem uczulona ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczypie, szczypie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No szczypię  ...wszystkie jesteśmy uczulone na spermę w oczach ... :->

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczypie, szczypie...

Szczypie, I czasem moze z tego sie jakas wredna infekcja wywiazac.Rada- oko pod kran I plukac ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem kiedyś rady dla uczestników bukkake party. Co zrobić, żeby zostać zapamiętanym.

Autorzy proponowali albo jakieś malarskie sytuacje, np malowanie brwi, albo wykorzystanie właśnie albo ucha albo nosa.

W dwudziestoleciu międzywojennym podobno modną sztuczką prostytutek było wypuszczanie przyjętego ustami nasienia nosem. Taka sztuczka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...