Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

W związku cuckold zabawy ze spermą są bardzo ważne świadczą o oddaniu i uległości.

Oswojony zostałem ze spermąpoprzez wykorzystanie swojej we eszelkiego rodzaju deserach i napojach,

ostatecznie najlepsze było podanie jej z winem prosto z jaskini rozkoszy mojej Pani,

ponad to miałem ja na lodach, ciastach, owocach, stopach, bucikach, podłodze.

Największa satysfakcja jest z tego jak Pani dochodzi gdy widzi Twoje oddanie...

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na chwilę obecna zlizywałem spermę kochanka z pupy i stópek mojej żonki, cholernie mnie to kręci. Moją fantazją jest też dokładne "wypolerowanie" sprzętu kochanka po spuście.

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oblizanie zalanego kwiatuszka z gestego soku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jackm11

Ja lubie spust na każdą część ciała kobiety, ale największą rozkosz sprawia jak widze w spojrzeniu "tryśnij na mnie"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Genialną zabawą ze spermą jest taka,że kiedy trysnę na jej cycki, to ona niespodziewanie przyciągnie mnie do siebie i oboje się "sklejamy". Ale żeby to działało naprawdę orgiastycznie, musi być niespodzianką,więc nie można za często powtarzać. A najlepiej z różnymi kochankami, które też to uwielbiają.

Nie wiem, czy tak robisz, i jak to odbierasz; jeśli nie - warto spróbować.

Albo: ona ochlapana przeze mnie spermą wciera ją sobie w skórę, jak krem. Bo to najlepszy z wszystkich kremów świata !

Albo: ona po kopulacji przytula się do mojego boku albo uda z otwartymi udami i wciera we mnie spermę spływającą z jej cipy.

I jeszcze coś takiego: dwie kobiety, zlizują sobie z twarzy spermę, spijają ją sobie ze skóry, ścierają dłońmi, cyckami. Albo jedna bierze w usta całą spermę z wytrysku i dzieli się nią z drugą kobietą, z ust do ust.

Natomiast facet zabawiający się spermą innego faceta to jawny lub ukryty homoseksualizm. Mnie akurat to zupełnie nie bierze.

Przećwiczyłem wczoraj pierwszą propozycję:)

Z ręka modyfikacją że Monisia sie do mnie przytuliła i tak sklejeni zasneliśmy :)))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2014 o 14:51, napisano:

Nawiązując do tematu. Kto da buziaka? 

post-9644-0-70218800-1405860676_thumb.jpg

Nie kuś!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, marzy się sytuacja żeby żona miała na swojej twarzy spermę innego faceta. I patrząc w moje oczy zbierała paluszkami prosto do ust...  Żeby delektowała się jej smakiem, zapachem...  prosząc o więcej...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani nie przepada mówi że moja sperma jest nie dobra ja również nie przepadam ale moja pomysłowa Pani lubi mi ją wlewać do ust na siłę poprzez otwarty knebel i zmuszać do połykania jaka ona jest cudowna i kochana ? Uległy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@malzenstwo3330 ale odkopaliscie temat.. A skoro odkopaliscie to podzielę się Tym co i ja lubię.

Lubię kończyć w ustach, ale bardziej od tego jak kobieta połyka, podnieca mnie, gdy pomału wypluwa sperme na kutasa lub na swoje piersi. 

Lubię też kończyć na stopach... podnieca mnie widok połączonych spermą kobiecych paluszków. 

Dwa słowa o fantazji, której nie próbowałem, a spróbować bym chciał. 1. Chciałbym trysnac na jej stopę (goła lub w pończoszkach) i by po tym nałożyła bucik i tak poszła do ludzi ❤️

2. W jakims klubie trysnac do wnętrza szpilki przypadkowo poznanej dziewczyny (za jej zgoda i chęcią) i by od razu włożyła stopę w bucik i tak kontynuowała zabawę, wróciła do stolika do swoich znajomych. 

I tyle ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...