Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek grzesiekChetniei

Ja kiedy patrze na to zdjecie znacznir bardziej wolalvym byc dawca tego smarowidla :-) kieliszek tez bym napelnil... :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednych kręcą duże kutasy,innych spust jak u konia :redevil:

Wielkość lub ilość nie jest dla mnie wyznacznikiem męskości,bo kobiete trzeba umieć rozpalić mili Państwo :pali1:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ekran Twojego lapka to znosi, pulse? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ekran Twojego lapka to znosi, pulse? :)

a oddalem go :D aczkolwiek nie z tego drastycznego powodu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Taler

Pytanie. Czy jest jakieś wytłumaczenie, że kobieta nie lubi minetki, a uwielbia ssanie?

Z doświadczenia;

Moja obecna byłaby bardzo niepocieszona jeśli chciałbym jej zrobić minetę. Bardzo tego nie lubi i uważałaby bardziej za karę niż przyjemność. Tak to wygląda w naszym przypadku głównie dlatego, iż jest to relacja pomiędzy osobą dominującą a uległą, a w jej opinii minetka uwłacza mężczyźnie. (nie mi osądzać, ale jakoś tak nigdy tego nie postrzegałem)

Za to jak ona się przyssie to trudno ją oderwać i nie ukrywa, że to sprawia jej ogromną przyjemność.

Jak wygląda to w wypadku innych nie mam pojęcia. Pewnie zdań jest tyle co kobiet, a ja przytaczam tylko to co znam z doświadczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie. Czy jest jakieś wytłumaczenie, że kobieta nie lubi minetki, a uwielbia ssanie?

Jest. Podobne do tego dlaczego ktoś lubi słodycze (..... lub coś tam), a inny nie. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednych kręcą duże kutasy,innych spust jak u konia :redevil:

Wielkość lub ilość nie jest dla mnie wyznacznikiem męskości,bo kobiete trzeba umieć rozpalić mili Państwo :pali1:

Zdecydowanie się pod tym podpisuję.Nie ilość spermy, nie ogromniaste maczugi a technika i umiejętności się liczą.Rodzaj techniki należy dopasować do chwili albo mizianko,lizanko i namiętny sex (a co poniektórzy tzw rąbanie drzewa).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Roman1968

Sylvy zgadzam się z  Tobą w 100%, moją byłą kochankę zawsze najpierw doprowadzałem na szczyty języczkiem i paluszkiem a dopiero potem był wspaniały sex i Ona na końcu jak z waty..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim... Ja mam bzika na punkcie zalewania spermą twarzy kobiety Kreci mnie bardzo zabawa typu bukkake... Moim marzeniem jest zabawic sie na takiej imprezie... Mam szczescie ze moja partnerka polubila takie finaly i pozwala mi ubrudzic jej buzke... ;) Na początek pragne podzielic sie moim spuscikiem ale na piersi 

post-10593-0-79676600-1397849200_thumb.jpg

post-10593-0-41744600-1397849235_thumb.jpg

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...