Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Majki, opowiadanie jest już na forum. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czarnych koronkowych ponczoch wylizac!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to nie do końca w temacie, ale sprawa dziwna i koło spermy :mrgreen:.W mojej pierwszej pracy drzwi obok, był dział księgowości.

Główną księgową była pani wysokiej urody, aczkolwiek, jak na księgową wypadało, szorstka. Lubiłem starsze kobiety, a ta szorstkość

jescze bardziej mnie podniecała.

żeby się nie rozpisywać

po jakims roku emablowania (starsi wiedzą co to) nadeszły jej imieniny. Dawniej w pracy się piło :->. Pani rozluźniona, a ja odważny,

na koniec powiedziałem, że chciałbym jej złożyć kiedyś jakieś specjalne życzenia. Pani rozluźniona zapytała "czemu nie dziś"?

Zapraszam na druga część imienin. Myśłałem, że bedą tam jeszcze jacys inni ludzie (dyrektorzy mecenasowie i hgw kto jeszcze),

ale potaknąłem, że oczywiście będę. Po północy towarzystwo było w bardzo dobrym nastroju. Ja tradycyjnie nie nadużywałem (z różnych powodów), ale to dało mi to że zauważyłem, że z mężem zniknęli na pięterku na paręnaście minut. Poszedłem za nimi i zobaczyłem, przez szparkę w drzwiach co robią. Bardzo mnie to podnieciło. W takich momentach nie wiesz co zrobisz ale wiesz,że musisz zrobić. Z dołu wołali gospodarzy więc po wszystkim mąż wstał i wyszedł. Ona leżała jeszcze. Ja przez drzwi cicho mówie "Pani Alu chciałbym pani złożyć szczególne życzenia". Cisza. Powtórzyłem. Cisza i otwierają się drzwi a ona w peniuarze, ale w takim, że...

... no to czekam...

W takich momentach robi się rózne głupstwa. Podszedłem do niej i zaczęliśmy się całować. Lekko odepchnęła mnie i zaczęła sie uśmiechać i jednocześnie zdejmować peniuar. Powiedziała "myslałam, że się nigdy nie odwarzysz, taki z ciebie nieśmiały chłopczyk".

Nawet przez chwilę nie myslałem, że na dole są 4 pary i mąż kobiety, którą zaraz miałem wyruchać.

I tu jest to dziwne. Uwielbiam minetkę i zrobiłem ruchy w tym kierunku, a ona mnie odepchnęła?!?!

Zaczęliśmy się kochać i czułem spermę jej męża, tak gładko wchodziłem, ale po paru ruchach brała mojego małego i wylizywała i tak kilkakrotnie. Nie pozwoliła mi się spuścić, a przysała się z taką wprawą, że chyba z pół litra :mrgreen: mi wyssała, nie uroniwszy ani pół kropelki.

Szybko wstałaliśmy, szybkie naciągnięcie ubrań i zeszliśmy na dół. Towarzystwo rozbawione. Ucieszyło się, że jest pani domu. Ja wszedłem później w płaszczu, aby się pożegnać. Pani domu zaproponowała, że mnie odprowadzi, bo do przystanku jest skrót, będzie szybciej. Zaprotestowałem, bo godzina była mocno nocna, ale bezskutecznie. Zrobiła to jeszce raz na (za) przystankiem.

Byłem zdziwiony i rozczarowany. Zdziwiony tymi jej grami (robiła tak często, czy to przypadek) i rozczarowany, bo minetka często sprawiała mi więcej przyjemności jak sam stosunek, a ona mi to odebrała!!!

Teraz podejrzewam, że to towarzystwo mogło wiedzieć, a w zasadzie jestem przekonany, że małzeństwo było swingujące, albo nawet mąż był z uwielbienia rogaczem (może sam stał za drzwiami???).

Pytanie. Czy jest jakieś wytłumaczenie, że kobieta nie lubi minetki, a uwielbia ssanie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczna przygoda Ci się przydarzyła.Ja osobiście lubię i jak facet robi mi minetkę.Jeśli zrobi to umiejętnie to tak mnie nakręci, że "odwdzięczę" mu się taką gra na flecie ,że na długo zapamięta;-)

Generalnie chyba zależy od sytuacji a przede wszystkim od tego na co ma ochotę partnerka (albo minetka albo obciąganie)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczna przygoda Ci się przydarzyła.Ja osobiście lubię i jak facet robi mi minetkę.Jeśli zrobi to umiejętnie to tak mnie nakręci, że "odwdzięczę" mu się taką gra na flecie ,że na długo zapamięta;-)

Osobiście lubię robić minetkę,bardzooo długo,a także pieścić dwa otworki języczkiem ;)

Grą na flecie byłbym zainteresowany,bo lubię namiętne usta kobiety :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście lubię robić minetkę,bardzooo długo,a także pieścić dwa otworki języczkiem ;)

Grą na flecie byłbym zainteresowany,bo lubię namiętne usta kobiety :P

Pioruniasty, same usta to nie wszystko.Sprawny język i technika a sukces gwarantowany;-)

Czy właśnie złożyłeś mi propozycję?:-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pioruniasty, same usta to nie wszystko.Sprawny język i technika a sukces gwarantowany;-)Czy właśnie złożyłeś mi propozycję?:-)

Piorunuasty zostałeś wywołany do tablicy ;) ....nie wykrecisz się teraz ;) ...musicie z Sylvy znaleźć wspólny język ;) ....tylko pozazdrościć ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mialem szczescie, ze ostatnia partnerka byla fanka spermy, a ze potrafie zaskoczyc objetoscia wytrysku, to mozna bylo roznie eksperymentowac, az kiedys padlo - jak z tego malego moze sie tyle lac?? :):D:) pocalunki zalanej twarzy to norma, czasem tryskalem do szpilek a ladunek splywal w dol buta do jej buzi i pozniej zabawa z jej ustami, wyplucie na moj sprzet i od nowa :) lubilismy rowniez final w tylku, szczegolnie na numerkach gdzies np w przebieralni, poziej spacer aby ladnie jej pocieklo po udach i hop do toalety w barze na wylizywanie ud, cipki i obciaganie, kiedys mierzylismy odleglosc strzalu" w sensie czy strzelajac nad jej stopami, dorzuce do buzi :) 

w zabach cuckold czy grupowych to juz bez takich, tylko moja sperma w ustach, jak w programie "wiem co jem" :D

nie mniej dorzucic swoj ladunek po ogierze na buze, piersi czy stopy to bardzo zacna sprawa i obserwowac jej rozcieranie, jak kolega tu jeden wyzej pisal - mnie to rowniez nakreca od razu do powtorki

z publicznych tematow to jeszcze w czasach studenckich na imprezie tak odpalilem owczesnej dziewczynie, ze nie bylo mozliwosci tego wytrzec chusteczka zadna wiec z zalana buzka i nieco ubraniem przemaszerowala przed reszta ekipy do lazienki :) na maksa mnie to napalilo. od razu zmylismy sie z imprezy na domowa powtorke :)

kurcze, ale mnie tu zainspirowaliscie ladnie tematem :) kiedys moze pokaze filmik jak strzelam, zeby nie bylo, ze ot tak gadam :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...