Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

to można poczęstować
tą sałatką koleżanki w pracy (oczywiście bez zdradzania receptury)

Eeeee, nieładnie byłoby tak bez wiedzy i zgody koleżanki, a i nie byłoby frajdy. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja chętnie ;p

Zboczeniec :redevil: nic się nie zmienił :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się podzielę zdjęciem z naszej ostatniej wyprawy do lasu.

Bukkake, chyba nie, ale podobałoby mi się bardziej kameralnie i z chęcią popatrzyłbym jak zupełnie obcy facet którego spotkaliśmy parę minut wcześniej dochodzi spuszczając się na twarz Freyki

attachicon.gifIMGP3677.JPG

Pięknie. .. szkoda ze juz was znam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mili Państwo,którzy nie unikacie takich zabaw,

co lubicie, czego pragniecie?

Czekam na inspirację! :redevil:

Genialną zabawą ze spermą jest taka,że kiedy trysnę na jej cycki, to ona niespodziewanie przyciągnie mnie do siebie i oboje się "sklejamy". Ale żeby to działało naprawdę orgiastycznie, musi być niespodzianką,więc nie można za często powtarzać. A najlepiej z różnymi kochankami, które też to uwielbiają.

Nie wiem, czy tak robisz, i jak to odbierasz; jeśli nie - warto spróbować.

Albo: ona ochlapana przeze mnie spermą wciera ją sobie w skórę, jak krem. Bo to najlepszy z wszystkich kremów świata !

Albo: ona po kopulacji przytula się do mojego boku albo uda z otwartymi udami i wciera we mnie spermę spływającą z jej cipy.

I jeszcze coś takiego: dwie kobiety, zlizują sobie z twarzy spermę, spijają ją sobie ze skóry, ścierają dłońmi, cyckami. Albo jedna bierze w usta całą spermę z wytrysku i dzieli się nią z drugą kobietą, z ust do ust.

Natomiast facet zabawiający się spermą innego faceta to jawny lub ukryty homoseksualizm. Mnie akurat to zupełnie nie bierze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Znam, lubię, chociaż niekoniecznie na cycki.

2. Bardzo lubię!

3. To też. Chociaż czasem zdarza się, że siadam mu na brzuchu, przywieram cipką, kapie, a ja cipką i tyłkiem rozcieram po brzuchu.

4. Rzadko, bardzo rzadko, niestety...

5. Ewentualnie biseksualizm. Niemniej ani jedno, ani drugie nie jest lepsze, czy gorsze od hetero.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się podzielę zdjęciem z naszej ostatniej wyprawy do lasu.

Bukkake, chyba nie, ale podobałoby mi się bardziej kameralnie i z chęcią popatrzyłbym jak zupełnie obcy facet którego spotkaliśmy parę minut wcześniej dochodzi spuszczając się na twarz Freyki

attachicon.gifIMGP3677.JPG

Przed chwilą przechodził drwal. Musiałby jednak odstawić siekierę, a wyjąć trzonek. Gdybyś moment zaczekał, marzenie by się spełniło  :cycki5:

Freyka piękna jak zawsze. A sperma całkiem jak moja. Wyjmuję trzonek !

1. Znam, lubię, chociaż niekoniecznie na cycki.

2. Bardzo lubię!

3. To też. Chociaż czasem zdarza się, że siadam mu na brzuchu, przywieram cipką, kapie, a ja cipką i tyłkiem rozcieram po brzuchu.

4. Rzadko, bardzo rzadko, niestety...

5. Ewentualnie biseksualizm. Niemniej ani jedno, ani drugie nie jest lepsze, czy gorsze od hetero.

1. cycki, szyja, twarz, brzuch, pępek ("filiżanka" !), uda, tyłek. Albo sperma spływająca z cipki po udach, kolanach, strużkami przez łydki na kostki, stopy i palce - smakowite widoki !

2. czyli lubimy oboje !

3. też dobre. ale cipką rozsmarować dobrze po brzuchu nie tak łatwo. Natomiast rozwarte uda z wypiętą cipą idealnie pasują do męskiego uda.A jak jest dobrze umięśnione, można sobie "pograć",a wtedy cipka cudownie mlaska. Boskie dźwięki !

4. na "rzadko" mogę tylko westchnąć. To są genialne widoki. Jak sobie tylko przypomnę choćby ostatnie widoki, zaraz bym chlapnął ! Ale nie na ekran.

6. Jak facet robi to z kobietą, z chęci, to jasne, że jest bi. Oczywiście, że to nie gorsze od hetero, tylko kwestia w tym, czy facet sobie to uświadamia. ale to już inny temat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3. Łatwo, dziecinnie łatwo. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z chęcią posprzątał bym spermę z cipeczki, stóp, piersi i jeszcze z chęcią bym się całował z kobietą po facialu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...