Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek zorba85

W kwestii zabaw spermą lubię dwa tego typu harce :)

1. wytrysk w usta partnerki i pocałunek w trakcie, którego przekazuje część swojej spermy w moje usta i oboje polykamy...

2. uwielbiam trysnąć na partnerki paluszki u stópek lub pazurki z ładnym pediciurkiem (może być również wytrysk na piętki i śródstopie) po czym kiedy partnerka na mnie patrzy wylizać całą swoją spermę z Jej stóp...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie śródstopki? ;)

przekazuje część swojej spermy w moje usta

To Twoja partnerka ma swoją spermę??? No, no... ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim... Ja mam bzika na punkcie zalewania spermą twarzy kobiety Kreci mnie bardzo zabawa typu bukkake... Moim marzeniem jest zabawic sie na takiej imprezie... Mam szczescie ze moja partnerka polubila takie finaly i pozwala mi ubrudzic jej buzke... ;) Na początek pragne podzielic sie moim spuscikiem ale na piersi 

No to i ja się podzielę zdjęciem z naszej ostatniej wyprawy do lasu.

Bukkake, chyba nie, ale podobałoby mi się bardziej kameralnie i z chęcią popatrzyłbym jak zupełnie obcy facet którego spotkaliśmy parę minut wcześniej dochodzi spuszczając się na twarz Freyki

post-10572-0-11213500-1405703219_thumb.jpg

• Lubię 20
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się podzielę zdjęciem z naszej ostatniej wyprawy do lasu.

Ahhhh......... :kwi:

Sliczna  Freyka..... i jak tu sie nie cieszyc na jej widok :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek pablo88

Nawiązując do tematu. Kto da buziaka? 

post-9644-0-70218800-1405860676_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chetni napewno sie znajdą;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Vegeta

Szkoda tylko że partnerek do takich zabaw jak na lekarstwo :(

W temacie "przyprawiania" sałatki, można tak doprawić też kanapki dla niej/ dla niego.

I wyprawić z taką sałatką/kanapkami do pracy :popcorn:

Kolejny etap - zadzwonić do rogacza/kochanka z pracy z tekstem że "właśnie zaczynam twoje/jego kanapki".

Jeśli jakiejś hotce wciaż mało perwersji i do tego jest mega "wredna" (ukłon dla Zouzy ;) ) to można poczęstować

tą sałatką koleżanki w pracy (oczywiście bez zdradzania receptury) :redevil:

ITD ITP :blow1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Namiętny pocałunek wraz z połykiem śliny Pani i spermy Pana , do czystości czy to są usta czy każda inna możliwa część ciała hotki:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...