Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Ja robiłem coś takiego: spuszczałem się żonce na brzuch ale nie do końca i pieprzyłem ją dalej co jakiś czas wyjmując penisa i maczając go w kałuży spermy podawałem  do wylizania, potem całowaliśmy się. całkiem miłe 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak samo jak o gimnazjalnym słoneczku mówiło się kiedyś o zabawie w lukrowanie pączka. Może to niekoniecznie w klimacie cuckold, ale gdyby wyobrazić sobie, że spotykają się ze 3-4 pary hotek/rogaczy. Panowie stają wokół pączka z ptakami w ręce i dostają rozkaz spustu na pączka. Kto ostatni - przegrywa i "w nagrodę" zjada ciastko (albo tylko zlizuje lukier). Na wypadek, gdyby przegrany chciał się wycofać, żony mogły by trzymać chłopów (niekoniecznie swoich) w garści (znaczy ich jądra), tak żeby ściskając jajka wyegzekwować "nagrodę".

Pytanie tylko jaka w tym przyjemność dla hotek...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł interesujący tylko może coś innego niż pączek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sałatka inspirowana pewnym poczytnym opowiadaniem. W tle autorki (sałatki, nie opowiadania ;) ), mistrzynie noża. Dressing by fotograf ;)

Smacznego :wino:

post-6850-0-66844400-1393091711_thumb.jpg

post-6850-0-01192300-1393091743_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, myślałam, że będzie o naszym "sałatka party" w historiach prawdziwych. ;)

Ale sałatka była pyszna :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mła? Takie beztalencie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tła się niepotrzebnie kryguje. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, zacznę i liczę na Wasz czynny udział. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...