Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

A co myślicie o pomyśle, który pojawił się w opowiadaniu "Kancelaria" czyli o sałatce owocowej zakrapianej spermą? Nam się podoba.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie również :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o zabawy spermą to jakiś czas temu moja żonka mnie mega zaskoczyła.

Nie jest ona jakaś specjalną fanką spermy, od czasu do czasu pozwala na strzał na cycuszki lub gdzie indziej.

Jakiś czas temu jak sie bawiliśmy przeszła do pieszczenie ustami mojego kutaska, obciągala go długo, dałem jej umówione znak ze wystarczy bo jak tak dalej będzie robić to nie będzie już odwrotu. Powiedziała ze nic nie szkodzi bo i tak nie chce sie kochać dzisiaj.

powiedziala abym starał sie wytrzymać jak najdłużej. Więc tak walczyliśmy :) dochodzilem na skraj i wtedy przestawała aby mi emocje opadły a wiecej ładunku sie zebrało. 

Wreszcie za którymś razem wyjeła go z ust i zaczęła mi go trzepać, podstawiajac drugą rączki jako pojemniczeg do którego sie spóściłem. Ze względu na poprzednia akcje było tego sporo ze sie nie zmiesciło jej w dłoni i splywalo po ręce. Zrobiła to pierwszy raz i było to dla mnie mega podniecające.

myslałem ze to już koniec i chciałem ja pocałować. Ale ona mnie delikatnie odepchneła , położyła sie wygodnie na łóżku i zaczęła sobie wcierać moją sperme w cipkę. Od razu powiedziała ze mogę sobie popatrzyć ale prosi aby jej nie dotykać.

zaczęła sie zabawiać ze sobą, miałem ekstra widok, widziałem jej wydepilowaną cipke cała mokra od mego nasieńia, błyszczacą wilgotną, rozwartą, cześć spermy starała sie wjechać do swojej otwartej cipki, widok był boski, penetrowala palcami muszelke a druga ręka masowali cycuszki.

orgazm osiągnęła po kilku minutach, zaciskajac uda na dłoni. Dyszała po nim.

na koniec powiedziała ze teraz mogę ja pocałować :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie również :redevil:

Zou, to pokombinujmy, jakiś przepis uzgodnijmy i ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I??????? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... i, bo ja wiem, zjedzmy, bo co w końcu z sałatką można zrobić ;)

lepiej myśl, jak ją przyrządzić i doprawić :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zrobić i doprawić to wiem dobrze. :redevil: KCS spróbuje? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zrobić i doprawić to wiem dobrze. :redevil: KCS spróbuje? :D

Ja spróbuję doprawić :)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to forum jest pełne niespełnionych kucharzy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

można jeszcze tak: partner/kochanek strzela do ust a następnie partnerka przekazuje mu spermę do ust

"koktajl" z kieliszka nie przemawia do mnie kompletnie;-(

W zasadzie dopiero od niedawna spodobały mi się zabawy spermą (smarowanie, zlizywanie).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...