Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję :)

Kolejną zabawą jest zlizywanie spermy ze szklanego blatu stolika. 

Niekoniecznie musi być szklany, ofc., ale jakie fajne zdjęcia są przez "szybkę" :redevil:

No i powiedzenie "podano do stołu!" nabiera nowego znaczenia :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na kolejne inspiracje

To ja zaproponuję coś: kochanek ubrany w gumkę spuszcza się w cipkę, po czym szybko wychodzi, zdejmuje gumkę, zawiązuje ją na supełek i wyrzuca do kosza ... Czyż nie podniecające?

:lach: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja zaproponuję coś: kochanek ubrany w gumkę spuszcza się w cipkę, po czym szybko wychodzi, zdejmuje gumkę, zawiązuje ją na supełek i wyrzuca do kosza ... Czyż nie podniecające?

tylko że tą spermą, wtedy będzie się bawił pewnie ktoś inny niż pierwotnie planowany;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja łykam bo lubię...i kiedy trzeba nie uronię ani kropelki ...

Zalewanie ,rozmazywanie...czyli tak normalnie jak większość :redevil:

Miałam kiedyś kochanka który lubił jak zostawiam spermę w ustach ,

,i wtedy pozwalam jej wypłynąć z ust tak do brody,po czym wsysałam ją z powrotem ...

Jego zabawa polegała na tym ,że nie powinno nic spłynąć na szyje czy dekolt...

Jak już mu się znudziło patrzeć ,to kazał mi wypluć to na swojego kutasa i dokładnie wylizać.

No i jeszcze taka dziwna akcja...Ktoś mi zaproponował kiedyś spuszczenie się do oka... :upsnew:

Tak,właśnie do oka ,kobieta trzyma powieki tak żeby się nie zamknęły ,a gość celuję w oko .

Zdębiałam...potem ogarnął mnie śmiech

I oczywiście się nie zgodziłam ...dodając złośliwie - a może do ucha,albo nosa chcesz?

To już nie dla mnie...bez przesadyzmu! :->

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam również sytuację, gdy mogłem zakończyć wytryskiem w środku. Gdy emocje powoli opadały i leżeliśmy już obok siebie, partnerka zaczęła się ze mną namiętnie całować i skierowała moją dłoń na cipkę, abym ją jednocześnie pieścił do orgazmu i rozmazywał wszystkie wypływające soki dookoła warg. Nie powiem, ciekawe i miłe doznanie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja łykam bo lubię...i kiedy trzeba nie uronię ani kropelki ...Zalewanie ,rozmazywanie...czyli tak normalnie jak większość :redevil: Miałam kiedyś kochanka który lubił jak zostawiam spermę w ustach , ,i wtedy pozwalam jej wypłynąć z ust tak do brody,po czym wsysałam ją z powrotem ... Jego zabawa polegała na tym ,że nie powinno nic spłynąć na szyje czy dekolt... Jak już mu się znudziło patrzeć ,to kazał mi wypluć to na swojego kutasa i dokładnie wylizać.  No i jeszcze taka dziwna akcja...Ktoś mi zaproponował kiedyś spuszczenie się do oka... :upsnew: Tak,właśnie do oka ,kobieta trzyma powieki tak żeby się nie zamknęły ,a gość celuję w oko . Zdębiałam...potem ogarnął mnie śmiech I oczywiście się nie zgodziłam ...dodając złośliwie - a może do ucha,albo nosa chcesz? To już nie dla mnie...bez przesadyzmu! :->

Aine, mnie sie wiele razy zdarzyło mieć sperme w oku, ale przez przypadek- celował na piersi, strzelił mocniej niż sie spodziewał ;)
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie również wiele razy. :lach: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine, mnie sie wiele razy zdarzyło mieć sperme w oku, ale przez przypadek- celował na piersi, strzelił mocniej niż sie spodziewał ;)

Tak to ja rozumiem ,też nie jeden raz miałam spermę w oku ;)

Bo przecież jak celuję w twarz to norma,ale specjalnie w oko, jeszcze mam je "rozdziawić "...łee ...nie lubię ...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To odnośnie do dzisiejszej porannej rozmowy na shoutboxie proponuję banany z polewą :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...