Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z zabaw - gdzie ostatecznie "wylądowała", to pewnie się domyślacie. ;)

I jeszcze jedna zabawa...

Wow, Zouza - naprawdę świetne zdjęcia. ;-)

Dopisujemy na naszą listę rzeczy do zrobienia jak najszybciej. ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło kogoś zainspirować :)

No i kolejna zabawa - naszyjnik, bransoletka... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja partnerka np. bardzo lubiła jako pewne urozmaicenie, abym przed orgazmem wyszedł z niej i okrakiem znalazł się w okolicach jej piersi, aby mogła dłonią doprowadzić mnie do końca. Bardzo podniecały mnie jej lubieżnie rozchylone usta, maślany wzrok. Tak kierowała penisa, aby wytryskiwał na twarz, część w usta. Po wytrysku zlizywała penisa i przyciągała mnie do siebie, aby namiętnie się całować Oboje smakowaliśmy spermę, połykaliśmy ją. Po pocałunku w usta, całowałem jej twarz, szyję, aż nie było już na niej śladów spermy. Niesamowite uczucie dla nas. Ale co kto lubi.

Dokładnie to samo a może nie dokładnie bo bez końcówki czyli bez późniejszych pocałunków.

Ogólnie działa na mnie jak partnerka bawi się moją spermą czyli wmasowuje, smakuje, liże paluszki itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Alozin

Najciekawszy orgazm przeżyłem jak spuściłem się w usta Hotki a ta zamiast ją np. połknąć, wypluć zatrzymała w ustach i zaczęła się namiętnie całować z Rogaczem aż ten nie wytrzymawszy napięcia spuścił się znów w Jej buzię, także dziewczyna zaliczyła pokaźną ilość tego eliksiru rozkoszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem, gdy moje love jest już ubrane i gotowe do wyjścia rozpinam jej spodnie i dochodzę w uchylone/odchylone majteczki. Kręci ją to, bo nigdy nie wie kiedy znów to zrobię. Ona taka mokra wychodzi z domu. Wraca zawsze napalona na maksa, bo czuje mnie "ze sobą" przez całe wyjście.

Wieeem - głupie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z zabaw - gdzie ostatecznie "wylądowała", to pewnie się domyślacie. ;)

I jeszcze jedna zabawa...

Piękne usta w słodkim nektarze:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Uwielbiam polukrowane spermą kochanka cycuszki mojej Żony  :) !!!

post-7801-0-09401200-1389515299_thumb.jpg

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek psyclone

To może ja od siebie zaproponuję kilka sytuacji, które dane było mi przeżyć:

- Hotka klęczy przede mną i przyjmuje wytrysk do ust, po czym rozchyla usta, pozwalając spermie zmieszanej ze śliną zalać jej usta, szyję, piersi,

- po wytrysku na ciało Hotki sam zbieram ustami spermę, mogę to zakończyć pocałunkiem lub ustami dowolnie pokrywać ciało Hotki,

- jeżeli Hotka ma blisko do domu lub jej Rogacz np. czeka niedaleko w samochodzie, można skończyć na jej ubraniu, by świeżo "udekorowana" mogła pokazać się swojemu facetowi.

Generalnie jestem jednym wielkim fetyszystą spermy i nierzadko zalana twarz czy włosy natychmiast sprawia, że jestem gotów do dalszej zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko to, Psyclone, było :redevil: 

Czekam na kolejne inspiracje ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...