Skocz do zawartości
Zouza

Zabawy spermą

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Alozin

Uwielbiam spuszczać się do cipki a później zlizywać wypływający z niej ten nektar jednocześnie brać na paluszek (palce) i rozcierać w piersi delikatnie je muskając wokół nabrzmiałych brodaweczek no ale zdaję sobie sprawę o różnorodności gustu w tym temacie. :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja partnerka np. bardzo lubiła jako pewne urozmaicenie, abym przed orgazmem wyszedł z niej i okrakiem znalazł się w okolicach jej piersi, aby mogła dłonią doprowadzić mnie do końca. Bardzo podniecały mnie jej lubieżnie rozchylone usta, maślany wzrok. Tak kierowała penisa, aby wytryskiwał na twarz, część w usta. Po wytrysku zlizywała penisa i przyciągała mnie do siebie, aby namiętnie się całować Oboje smakowaliśmy spermę, połykaliśmy ją. Po pocałunku w usta, całowałem jej twarz, szyję, aż nie było już na niej śladów spermy. Niesamowite uczucie dla nas. Ale co kto lubi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje Kochanie nie tolerowało do pewnego czasu wtrysku do ust. Ja nigdy nie potrafiłem Jej do tego namówić. Przekonał Ją do tego dopiero kochanek, niestety nie chce mi powiedzieć w jaki sposób. Obecnie jest wielką wielbicielką, jak sama to nazywa "kosztowania soków miłości" :). Uwielbia też przyjmować spermę w siebie a następnie bawić się nią paluszkiem lub dawać mi do wilizania, co też z rozkoszą robię:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza te zalane usta sa piekne!!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję :)

Kolejną zabawą jest zlizywanie spermy ze szklanego blatu stolika. 

Niekoniecznie musi być szklany, ofc., ale jakie fajne zdjęcia są przez "szybkę" :redevil:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kochanek wytryśnie na piersi, brzuszek mojej kochanej żonki, to ja w następnej kolejności się z nią kocham.

Uwielbiam się wtedy w nią wtulić i czuć jak gorąca sperma byka sklejka nasze ciała.

Lubie też wtedy zlizywać wszystko, aby pozostawić moją panią czystą.

A co więcej, może w miarę rozwoju sytuacji moja kochana żonka coś wymyśli albo byczek dożuci coś od siebie ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inżynierze, to też było :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie o sperm swap?Czyli przekazywaniu spermy z ust do ust ;>

snowball, po polsku zabawa w śnieżki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...