Skocz do zawartości
Jans

SONDA

Rekomendowane odpowiedzi

Zainspirowany wypowiedziami naszych Pan : Illci, Su., Alter pomyslalem , ze skoro jestesmy w klimatycznym ZKF i do tego w tej Grupie Komputerowej

to moze warto by sie dodatkowo zajac dzialalnoscia w zakresie elektrycznosci i stymulacji w seksie a wiec :

- roznego rodzaju wibratory

- roznego rodzaju stymulacja elektryczna

- pompki , w tym rowniez elektryczne

- i.t.p

Z cala pewnoscia wiele osob ma juz swoje doswiadczenia w tych zakresach i chetnie sie nimi podzieli.

Od Waszej reakcji bedzie zalezalo podjecie tych tematow.

Jans

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno przeglądałam wybór zabawek na allegro i właśnie natknęłam się na takie, z prądem :redevil:

Ściślej rzecz ujmując, do zabaw BDSM :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno przeglądałam wybór zabawek na allegro i właśnie natknęłam się na takie, z prądem :redevil:Ściślej rzecz ujmując, do zabaw BDSM :P

:)  Takich z pradem i nie tylko , na Allegro i nie tylko jest wiecej :redevil:

Ciekawe sa stymulatory TENS dla bardziej wyrafinowanych zabaw i nie tylko BDSM.

Ciekawe sa kulki sterowane bezprzewodowo .

No i oczywiscie krolowa wibratorow. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, nie mam żadnego doświadczenia z takimi zabawkami na prąd, nawet wibratora na baterię nie mam, jakoś mnie nie nastraja to bzyczenie ;)

Ale właśnie te stymulatory na prąd, które zobaczyłam wzbudziły moją ciekawość :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, nie mam żadnego doświadczenia z takimi zabawkami na prąd, nawet wibratora na baterię nie mam, jakoś mnie nie nastraja to bzyczenie ;)

Ale właśnie te stymulatory na prąd, które zobaczyłam wzbudziły moją ciekawość :P

Stymulatory to mocne zabawki.Cos o nich wiem :redevil: (dluga praktyka) . Sam posiadam trzy rozne egzemplarze i do tego elektrostymulator punktow akupunktury. Dzieki temu moge dokladnie wykryc czule miejsca do stymulacji.

Impulsy musza miec odpowiedni ksztalt i czestotliwosc oraz amplitude. To wszystko daje sie latwo ustawic.

W kazdym razie trzeba byc ostroznym i bardzo lagodnie stopniowac "pieszczoty" . Zwykle doprowadzenie partnera czy partnerki do orgazmu przy pomocy tylko elektrostymulacji przez doswiadczonego mastera nie stanowi zadnego problemu.

Zabawa trwa tylko troche dluzej ale jest mocna i pelna wrazen.

Znajomosc anatomii jest przydatna ale nie konieczna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i oczywiscie krolowa wibratorow. :redevil:

czyly?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty Jans nie polubiaj, Ty odpowiedz ;)

:)  Jaka niecierpliwa :) 

Oprocz tego ze Ciebie lubie to oczywiscie odpowiem. :redevil:

To wibrator ktory od ponad 40 -tu lat kroluje na rynku. Do tej pory nie ma on sobie rownych.

Najpierw przywlaszczyly go sobie kobiety a potem udoskonalili dla siebie mezczyzni.

Gwarantowany orgazm u kobiet w kazdych warunkach (nawet w jeansach) w krotkim czasie 2-5 min !

Sprawdzilem osobiscie ! Wszystkie kobiety ktore go uzyly byla bez wyjatku zachwycone !

No to teraz juz wiesz jak sie nazywa krol (krolowa) wibratorow ? :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale mi podpowiedź....

ale i tak Cię lubię ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najchetniej bym sie zalozyl o skrzynke piwa a pozniej osobiscie zademonstrowal :redevil:

wygral bym latwo :->

Ok, to taki wibratorpost-8255-0-59500200-1389178303_thumb.jpg

Tutaj bardziej szczegolowy opis :

http://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi_Magic_Wand

Na rynku sa miliony podrobek tego wibratora , jednak zadna z nich nie przerasta oryginalu HITACHI MAGIC WAND !

Warto poszukac i nabyc tylko oryginal.

Sa tez produkowane rozne koncowki przydatne rowniez dla panow np. do masazu prostaty. Rownie skuteczne jak i u pan.

No to teraz czekam na piwko (nie pije) albo ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...