Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Urodziny Hotki w klimacie Cuckold i Sisi

Rekomendowane odpowiedzi

Żona właśnie poinformowała mnie, że swoje urodziny ( które już wkrótce) zamierza spędzić w towarzystwie kilku panów, którzy będą ją rozpieszczać przez cały wieczór. A ja (mąż) w damskich ciuszkach, traktowany jak kobieta gosposia mam jej i im służyć. Sprzątać, podawać drinki, być poprostu kelnerką. Mam mieć na sobie pas cnoty, damską bieliznę, rajstopy, spódniczke, szpilki itp. Do tego mam jej znaleść odpowiednich panów, którym nie przeszkadza maż w roli kobiety, i takich którzy kumają klimaty cuckold potrafiąc się dobrze, dyskretnie bawić. Myślicie, że to dobry pomysł??? Realny?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł przedni.. obyś znalazł odpowiednią ekipę. A nie zapomnij o pamiątkowych zdjęciach , będą hitem :indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak każdy pomysł, żeby się udał to wszystko musi zagrać.

Rozumiem że zgadzasz się w 100% na powierzoną role.

Następnym wyzwaniem, na pewno najtrudniejszym będzie znalezienie odpowiednich panów.

Nie ukrywam że cała sytuacja wymaga odpowiednich byczków, których to może nie łatwo będzie spotkać.

Najlepszym rozwiązaniem będzie założenie odpowiedniego anonsu, jakby znalazło się grupę skupiającą ludzi lubiących taki rodzaj zabawy to był by ideał.

Powodzenia w poszukiwaniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona właśnie poinformowała mnie, że swoje urodziny ( które już wkrótce) zamierza spędzić w towarzystwie kilku panów, którzy będą ją rozpieszczać przez cały wieczór. A ja (mąż) w damskich ciuszkach, traktowany jak kobieta gosposia mam jej i im służyć. Sprzątać, podawać drinki, być poprostu kelnerką. Mam mieć na sobie pas cnoty, damską bieliznę, rajstopy, spódniczke, szpilki itp. Do tego mam jej znaleść odpowiednich panów, którym nie przeszkadza maż w roli kobiety, i takich którzy kumają klimaty cuckold potrafiąc się dobrze, dyskretnie bawić. Myślicie, że to dobry pomysł??? Realny?

Wyjatkowy prezent, realny i bardzo ekscytujacy zarówno dla Twojej Pani jak i dla Ciebie.

Zacznij realizować te marzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to raczej za ostro...ale wkońcu to dopiero moje początki jako Hot Wife więc może kiedyś ...Za to ja mam inna fantazje: jako że wkrótce kończę 30 lat zapragnęłam 30-tu na 30-te urodziny :-)Wiem, że nierealne!!!! Ale wkońcu od czego są fantazje.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to raczej za ostro...ale wkońcu to dopiero moje początki jako Hot Wife więc może kiedyś ...Za to ja mam inna fantazje: jako że wkrótce kończę 30 lat zapragnęłam 30-tu na 30-te urodziny :-)Wiem, że nierealne!!!! Ale wkońcu od czego są fantazje.

A z roku na rok będzie coraz trudniej!  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakby był to Gdańsk to chętnie bym się zgłosił:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...