Skocz do zawartości
Zouza

Szarmanckość, dobre wychowanie, czyli co nas ujmuje

Rekomendowane odpowiedzi

No powiedzmy, że zalicza. ;) Choć jeszcze lepiej byłoby, gdybyś zapytał na co ma ochotę. Bo może na masaż stóp? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A też pytam, zapomniałem dodać :) Swoją drogą uwielbiam masować stópki :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miła to chwila, gdy pomagam ubrać kurtkę/płaszcz, druga ręka juz w rekawie i nastepuje moment narzucenia odzienia na barki. Wtedy muskam ustami włosy i jak jest to możliwe całuje delikatnie szyjkę, czując zmysłowy zapach ciała.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kobieta jest zmęczona, proponuje jej umycie pleców :redevil: Zalicza się :)?

A dlaczego musi być najpierw zmęczona żeby zasłużyć na taką przyjemność?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie ostatnio ujął pewien Pan.

Robiliśmy we 4 zakupy na imprezę. Padał deszcz. Postój taksówek za rogiem, więc nie roztopiłybyśmy się. Ale Pan pobiegł po taksówkę, żebyśmy nie mokły. :)

Miła to chwila, gdy pomagam ubrać kurtkę/płaszcz, druga ręka juz w rekawie i nastepuje moment narzucenia odzienia na barki. Wtedy muskam ustami włosy i jak jest to możliwe całuje delikatnie szyjkę, czując zmysłowy zapach ciała.

To molestowanie :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego musi być najpierw zmęczona żeby zasłużyć na taką przyjemność?

To było raczej napisane ot tak dla uśmiechu :) Choć nie mówię że tak nie robię. Swoją drogą ciężko pisać o tym co się robi czego się nie robi, moim zdaniem jeżeli ktoś jest szarmancki , dobrze wychowany, to wszystkie te zachowania powinny wyjść samoistnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ars, a dlaczego miałbyś nie powiedzieć? Promujmy kulturalne, szarmanckie i po prostu miłe zachowania :)

Gadaj, jak na spowiedzi :D

Jak czas pozwala to funduje masaż relaksacyjny wraz z refleksologią w wydaniu soft. Na dowidzenia zawsze buziak i miłe słówko :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powinny, ale często nie wychodzą. 

A, jak sądzę, wątek będzie zawierał cenne wskazówki dla Panów. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja coś czuje, że będziemy grupowo dożywotnie zbanowane :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ujmuje mnie, gdy mężczyzna, z którym się bawię/gdzieś wychodzę, w każdej chwili pamięta o mnie, nawet kosztem swojej przyjemności. 

Zresztą sama zawsze tak postępuję. Żeby nie wiem jak dobra była zabawa (jakakolwiek), to nie pozwalam, by partner, z którym przyszłam czuł się zaniedbywany.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...