Skocz do zawartości
DominaParka21

Łeba

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek ikarisan

Mimo, że nie lubie piss, to jednak niezle sie czytalo i czekam na wiecej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Budzę się, czuję tępy ból w kroczu. Poranna erekcja, 11 dni celibatu i pas cnoty dają o sobie znać. Zwłaszcza po wczorajszych przejściach, gdzie pomimo pełnego zeszmacenia i upokorzenia nie dostałem orgazmu w nagrodę ku uciesze kobiet. Staram się pomasować penisa przez pas. Auuu, jądra również nabrzmiałe. I nadmiaru spermy, i od stóp dziewczyn oraz dłoni Michała. 

Dopiero teraz orientuję się że śpię na podłodze. Spoglądam na Dominikę - śpi słodko w samych majtkach mokrych od soków jej i Michała. Do głowy przyszedł mi pomysł, aby wymknąć się i wziąć prysznic korzystając z jej niedyspozycyjności - mógłbym umyć się sam, bez drażnienia bezbronnych genitaliów przez jej dłonie i stopy.

Wymknąłem się dyskretnie. Otwieram drzwi do łazien..

-Stój. - usłyszałem

Eh, nie udało się. No to będzie kara.

-Wróć tu i połóż się na podłodze. 

Wróciłem posłusznie i rozłożyłem się przed nią. Dominika wstała powoli, ociągając się i ściągnęła swoje brudne od spermy i jej soczków majtki, po czym delikatnie włożyła mi je do ust. Usiadła na łóżku odsłaniając swoje kształtne piersi, i stópkami zaczęła wodzić po mojej twarzy, zmysłowo i powoli schodząc do penisa... Po 5 minutach zabawy znowu zacząłem jęczeć by oswobodziła mnie z pasa. Jedynie ją to rozbawiło, zaczęła tarmosić mosznę troszkę brutalniej. 

Powoli, patrząc mi w oczy wstała i usiadła na twarzy. Poczułem zapach soczków zmieszanych ze spermą innego faceta. 

-Idziemy się myć - powiedziała wesoło. 

Weszliśmy do łazienki a następnie pod prysznic. Namydlałem jej ciało a ona namydlała moje. Zacząłem ją pieścić językiem i palcami. Jęczała coraz głośniej raz po raz trącając kolanem mojego zniewolonego członka aż w końcu jęknęła dużo głośniej i przytuliła się do mnie. Nabrała trochę żelu na ręce i zaczęła pieścić moje jajka, najpierw jedno, później drugie i tak na przemian. Na szczęście dosyć szybko jej się ta zabawa znudziła. 

-Zaprosiłam dziś do domu gości - powiedziała, uśmiechając się tajemniczo.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek paraslaska

Genialne!!!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...