Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja coś gorszego plus stratę ponad trzech tysiaków złotych.Ale w przyrodzie nic ginie ;)

Illcia to już naprawdę najgorsze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego i żony punktu widzenia najbardziej pożądanym byłby układ z kimś stałym, zaufanym. Oczywiście takowy miraż nie wyklucza nowych znajomości a i powiedzmy szerszy skład męskiej reprezentacji też łatwiej ogarnąc z kimś zaufanym. Niestety do chwili obecnej nie mieliśmy szczęścia poznać nikogo kto byłby w stanie zaangażować się w takowe partnerstwo. Nasze skromne doświadczenia bazują więc na spontanicznych jednorazówkach.

Oooo...taki uklad bylby idealny ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illcia to już naprawdę najgorsze :)

Dlatego mówię, nie ma miejsca na angażowanie się, serduszko potem mięknie i człowiek traci rozum.

Widocznie każdy musi to przerobić na sobie, taka nasza mądrość narodowa ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się spytam kurwa o czym wszyscy mówicie?? :zdziwko:

Przecież nękanie fonami,sprawdzanie miejsca aktualnego pobytu,groźby,chora zazdrość może się zdarzyć bez pieprzonego zakochania się,zauroczenia,czy jak tam jeszcze chcecie to nazywać!!.

To może mieć też miejsce,kiedy jedna osoba chce być z drugą,a ta druga tego nie chce.

Nazywa się to choroba psychiczna danego osobnika i takie znajomości się kończy--natychmiast.

W takim razie pytam,to mam nie poznawać nikogo,bo może mi się jakiś świr trafić???

A też trafił,jakby ktoś był ciekaw.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunku, a poznawaj kogo chcesz i w jakiej konfiguracji chcesz. :)

Nie zagłębiam się aż tak w ludzkiej psyche, ale nie sądzę, by komuś chciało się "sprawdzać" osobę, na której nie zależy. No ale może się nie znam. Bo nawet jak wyłam do Księżyca, to nie sprawdzałam. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunku, a poznawaj kogo chcesz i w jakiej konfiguracji chcesz.

A kto powiedział,że chce kogoś poznawać,hmm?

Nie zagłębiam się aż tak w ludzkiej psyche, ale nie sądzę, by komuś chciało się "sprawdzać" osobę,

Przecież nie mówię tutaj o jakimś sprawdzaniu,tylko pare spotkań na sucho,daje jakiś obraz osoby z którą chce się iść do łóżka.

Jak się komuś nie chce,to niech później nie biadoli,że wył do księżyca ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, a co Cię w dupę ugryzło??? :D

Akurat o wyciu dotyczyło związków, a nie bzykania. Ok., nie zrozumiałeś. ;)

Jak dla mnie każdy może mieć serce jak tramwaj - każdy może wsiąść. Ja nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, a co Cię w dupę ugryzło???

No właśnie nikt mnie nie chce ugryźć :redevil:

Akurat o wyciu dotyczyło związków, a nie bzykania

Jedno nie wyklucza chyba drugiego? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mowa tylko o bzykaniu (Kochanek) to wyklucza. Zdrowie psychiczne tego wymaga. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli chodzi o mnie, to ze mną trzeba pochodzić ;)

Znajomy tekst ... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...