Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem :)Kolejny interesujący temat.Bardzo jestem ciekaw, jak wyglądają Wasze 'relacje' z cuckoldowymi znajomymi - czy chcecie tylko 'bzyknąć' i w nogi, czy raczej poszukujecie kogoś na dłużej...?Domyślam się, że różnie z tym bywa, istotne są przekonania, podejście i oczekiwania...Kiedyś wydawało się to proste, ale świat jest bardziej skomplikowany, niż nam się wydaje...... ;)A więc, Panie, Panowie - jak to z Wami jest?A jeśli to nie tajemnica - dlaczego właśnie tak....? :)

Jeżeli chodzi o mnie to sprawa jest prosta. Jeżeli "dogadujemy się" pod każdym względem, to dlaczego nie zaprzyjaźnić się na dłużej ;)

Ja z natury jestem bardzo towarzyskim i otwartym człowiekiem, więc nie widzę przeszkód, żeby nasza znajomość mogła trwać dłużej niż jednorazowy numerek.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie pacze ;) co tu wypisujecie i nachodzi mi na myśl tylko jedna konkluzja: ilu ludzi tyle spojrzeń na stosunki interpersonalne w tym temacie. Więc nie widzę sensu udowadniać swoich racji.

A jeśli chodzi o mnie, to ze mną trzeba pochodzić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Zakochanie źle się kończy, bardzo źle. Wiem z autopsji. Brrrrrrrrrrr.....

Nooooo..... czasem źle .... Ale pomimo tego i tak do szczęścia i pełnego spełnienia swoich hotkowych potrzeb poszukuję takiego "mikrozakochania" .... z wszelkimi tego konsekwencjami ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Naomi

Tak sobie pacze ;) co tu wypisujecie i nachodzi mi na myśl tylko jedna konkluzja: ilu ludzi tyle spojrzeń na stosunki interpersonalne w tym temacie. Więc nie widzę sensu udowadniać swoich racji.

A jeśli chodzi o mnie, to ze mną trzeba pochodzić ;)

Podyskutować jednak warto :) poznać inne spojrzenia a może nawet i czegoś się nauczyć ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli chodzi o mnie, to ze mną trzeba pochodzić

Mhm :lach:

Nooooo..... czasem źle .... Ale pomimo tego i tak do szczęścia i pełnego spełnienia swoich hotkowych potrzeb poszukuję takiego "mikrozakochania" .... z wszelkimi tego konsekwencjami ;)

Tak, bo nie poznałaś może nękania. Setki telefonów dziennie do Ciebie i Janka. Zaje..... "mikrozakochanie".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedne muszą się zakochać, by mieć dobry seks, innym wystarczy fascynacja/zauroczenie.To jest tak osobnicze i subiektywne, że chyba nie jesteśmy w stanie tego jednoznacznie rozstrzygnąć ;)

Ja się ciesze, że tak jest :dobre:  Szybko by się to każdemu znudziło, gdyby każda kobieta i każdy mężczyzna byli tacy sami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm

:lach: Jest coś czego nie wiem, że Ty wiesz, czy to kobieca intuicja?? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bo nie poznałaś może nękania. Setki telefonów dziennie do Ciebie i Janka. Zaje..... "mikrozakochanie".

Zou zapomniałaś dodać jeszcze szpiegownia i pilnowania czy faktycznie ma się pilniejsze rzeczy :) bo ja to przeżyłem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo ja to przeżyłem

Ja coś gorszego plus stratę ponad trzech tysiaków złotych.

Ale w przyrodzie nic ginie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podyskutować jednak warto :) poznać inne spojrzenia a może nawet i czegoś się nauczyć ;)

Zgadzam się z Tobą, tylko twierdzę że nie ma sensu spierać się czyje rację są większe :)

Ja coś gorszego plus stratę ponad trzech tysiaków złotych.

Ale w przyrodzie nic ginie ;)

No to już jest ekstrema jednym słowem:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...