Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie traktowanie się przedmiotowo oznacza brak namiętności.

Bez namiętności seks jest bez sensu.

Musze być zafascynowana kochankiem, by czerpać przyjemność z relacji.

A później tę pozytywną energię oddaję mężowi ze zdwojoną siłą.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie traktowanie się przedmiotowo oznacza brak namiętności.Bez namiętności seks jest bez sensu.Musze być zafascynowana kochankiem, by czerpać przyjemność z relacji.A później tę pozytywną energię oddaję mężowi ze zdwojoną siłą.

Zgadzam się Jennifer.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie traktowanie się przedmiotowo oznacza brak namiętności.Bez namiętności seks jest bez sensu.Musze być zafascynowana kochankiem, by czerpać przyjemność z relacji.A później tę pozytywną energię oddaję mężowi ze zdwojoną siłą.

Pytanie - co jest przedmiotowym potraktowaniem? 

Jednorazowy seks jest takowym?

Bo ja miałam taki jednorazowy, a nadal mamy kontakt, więc...?

A miałam też wielokrotny i kontaktu nie mamy już żadnego, to który jest w końcu przedmiotowy? 

Jeżeli chodzi o mnie,to nie lubię mechanicznego seksu bez uczucia,pocałunków,pieszczot,a także traktowania się nawzajem przedmiotowo.

Ponawiam - określ "przedmiotowo".

I jeśli nie lubię całowania (o ustach mówię), nie lubię kizi-mizi, a ostry seks, to traktuję przedmiotowo? 

Mam być wiotka, słodka, eteryczna, by Kochanek poczuł się traktowany podmiotowo? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie przedmiotowe traktowanie byłoby wtedy, gdyby kochanek służyłby mi tylko do zaspokojenia w łóżku, gdyby poza nim byłby mi całkowicie obojętny.

Mnie taka sytuacja nie interesuje, bo jak już nie raz pisałam lubię się zaangażować, choćby na chwilę, by mieć większą przyjemność z seksu.

Ale, uwaga (!) rozumiem, że kogoś innego może bardzo kręcić seks bez zaangażowania, bez kizi mizi, buziaczków i SMS-ików.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skłonność do ostrego seksu jest zatem brakiem zaangażowania? Ciekawa teoria...

Muszę więc się pomiziać, poprzytulać, dać buzi - i hops! Nie potraktuję przedmiotowo tym samym! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć ja lubię kizimizi :D:P

Ale, uwaga (!) rozumiem, że kogoś innego może bardzo kręcić seks bez zaangażowania, bez kizi mizi, buziaczków i SMS-ików

Dla mnie nie oznacza to "zaangażowania" :)

Wymieniam smsy z Kochlegami, dajemy sobie buziaczki, robimy sobie kizimizi i wcale nie jestem zaangażowana uczuciowo :)

Fascynacja facetem nie oznacza dla mnie zaangażowana. Fascynuję się wieloma mężczyznami, często stanowią dla mnie ciekawą inspirację do dalszych figli, ale to nie jest zakochanie.

Łetam, ciągle to samo mielimy.

Jedne muszą się zakochać, by mieć dobry seks, innym wystarczy fascynacja/zauroczenie.

To jest tak osobnicze i subiektywne, że chyba nie jesteśmy w stanie tego jednoznacznie rozstrzygnąć ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo co tu rozstrzygać? No jak mogłabym "rozstrzygnąć" co odpowiada Tobie, czy Jenny? Wiem co ja lubię. To wszystko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nie od razu o zakochanie chodzi Illciu, o fascynację właśnie.

Zou, mówimy po prostu o różnych formach zaangażowania. Prawdopodobnie trudno w kilku zdaniach to zdefiniować.

Zresztą nie o definicję chodzi przecież.

Podskórnie doskonale rozumiem co Was kręci Zou i Illciu :) Tak mi się przynajmniej wydaje :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, fascynację. Zakochanie źle się kończy, bardzo źle. Wiem z autopsji. Brrrrrrrrrrr..... Nie chcę już telefonów o 4 nad ranem...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...