Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomy tekst ...

Masz na myśli Radzia ps.Majki?? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli Radzia ps.Majki?? :redevil:

Nie ,zupełnie nie :)

Mam takiego przyjaciela ,który zawsze po dobrym seksie przypomina mi ten "tekst" i że on normalnie to taki nie jest...

Znamy się już trochę i zaczeło się od seksu ,a on mi się wciąż tłumaczy... :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy tekst ... :redevil:

Pogodziłem się z tym, że nie jestem odosobniony w swoichich przekonaniach  :redevil:;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się Naomi,że kobieta jest w stanie zauroczyć się i myśleć o kochanku bardziej,niż o swoim partnerze życiowym.

Nie widzę nic w tym złego,że kobieta okazuje zainteresowanie kochankiem,natomiast chore jest dla mnie bycie zazdrosnym lub natarczywe przypominanie o swojej osobie.

Jeżeli chodzi o mnie,to nie lubię mechanicznego seksu bez uczucia,pocałunków,pieszczot,a także traktowania się nawzajem przedmiotowo.

Zgadzam się z tym. Zresztą nie tylko ja. Przeglądałem ten temat z moją Żoną i bardzo spodobał Jej się ten wpis. Sama mi czasami mówi, że jest w swoim Kochanku zauroczona i bardzo przywiązana (zwłaszcza seksualnie) dla tego ich związek już tak długo trwa. Nie zmienia to jednak tego, że nadal mnie kocha. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z byłą żoną mieliśmy stałego przyjaciela domu. Jest to wygoda,a przede wszystkim bezpieczeństwo. Znasz człowieka,wiesz jak się zachowa w danej sytuacji i co najważniejsze...dzięki takiemu stałemu partnerowi możesz pozostawić swoją Kochaną partnerkę z nim sam na sam. Jest wtedy więcej możliwości na realizowanie fantazji,bez narażania małżeństwa na przykre niespodzianki i zdarzenia. Można wyjechać na parę dni,a żona jest pod dobrą opieką przyjaciela i tylko pisze smsy lub dzwoni opowiadając Ci do ucha o swoich cudownych orgazmach,że nie przesypia nocy bo non stop się zabawiają po całym domu i tym ,że pragnie być wylizana przez Ciebie.

Oczywiście czasami jak byliśmy na wakacjach lub też Ona sama wyjechała na wakacje to były przygodne zabawy i to też było SUPER.

Hot Wife  Jesteście Najcudowniejszymi Kobietami:)))))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie optymalnym marzeniem /rozwiązaniem jest 

relacja na dłużej.. ale tylko do czasu gdy będziemy mieć frajdę w odkrywaniu / doświadczaniu ... spontany i okresy milczenia...  tak chcę żeby został u nas na grilla i na noc całą...  ale też aby zniknął bez słowa na kilka / kilkanaście tygodni...  i chcę spontanicznie z nim na weekend wypaść... a potem zamilknąć na dłużej.... 

z otwartą furtką na jednorazówki... na razie baaardzo mi smakują.. niektóre jednorazówki powtarzam ha ha :)

i na kobiety powoli zaczynał łypać inaczej.... z Kobietą to mogę od wspólnych zakupów zacząć .... a z czasem się okaże co mi tam po głowie się telepie

tyle z moich początków.. .z tego co mi się "na razie wydaje" na mój temat 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie dłuższa relacja. Nasza Pani jak może pójść na całość i bez gumki na przykład. Wiec docelowo będziemy szukac stałego albo stałych. Jak zna faceta to obciaga z połykiem daje w dupeczke czy rimming zrobi. Z obcym tak nie poszaleje?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z mojego punktu widzenia narazie w glowie dopuszczam tylko jednorazową przygodę. Żona też chociaż ona wolałaby lepiej poznać potencjalnego kochanka. Ale co przyniesie przyszłość to się okaże.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...