Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Uderz w stół, a Pioruniasty się odezwie :):):)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No przestań

No dobra.. :)

Jen - Pioruniasty coś Ci chyba próbuje powiedzieć ;)

Ale co? Czy wszystkich, totalnie wszystkich? Bo ja miałam nadzieję, że wśród tych, których znam są też fajni... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie mogę w Jego imieniu robić wykładni, ale... zimno ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale... zimno

Bo Piorun podobno lubi na zimno, muszę się dostosować ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Piorun podobno lubi na zimno, muszę się dostosować

Jaaaa :-o

A chodzi o zime kobiety :zdziwko:

Eeee tam,lubię zwyczajne kobiety,które są naturalne :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego i żony punktu widzenia najbardziej pożądanym byłby układ z kimś stałym, zaufanym. Oczywiście takowy miraż nie wyklucza nowych znajomości a i powiedzmy szerszy skład męskiej reprezentacji też łatwiej ogarnąc z kimś zaufanym. Niestety do chwili obecnej nie mieliśmy szczęścia poznać nikogo kto byłby w stanie zaangażować się w takowe partnerstwo. Nasze skromne doświadczenia bazują więc na spontanicznych jednorazówkach.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym nawiązać z kimś dłuższą znajomość, bo tak jak pisze Illa to daje możliwości na rozwijanie i realizacje fantazji.

Nie mam niestety szczęścia do takowych, bo albo mnie coś nie pasuje, albo jest odległość, albo wszystko niby układa się wzorowo, ale nagle wyskakują np. ciąże (nie moje na szczęście) haha ;)

Eh, mam ostatnio doła... 

spokojnie na początku nowego roku zwykle ma sie doła, lae potem... :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od sytuacji i osób :)

Czasem lepiej jak się zakończy na jednym spotkaniu...

A czasami zostaje niedosyt i chce się więcej.

Co do komplikacji, to zawsze mogą się zdarzyć przy takich układach, więc każdy powinien brać to pod uwagę, ale też starać się zminimalizować to ryzyko, dobierając odpowiednio towarzystwo :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dłuższa relacja.

Wręcz takie małe zakochanie.

Jeśli jednorazowy sex to po to, by się rozczarować i przekonac że nici z dłuższej relacji.

No chyba, że klimatyczna impreza albo ... zlot ;) Wtedy spontan i wszystko może się zdarzyć :D

Ryzyko? Nauczyliśmy się siebie z Mężem. Kiedyś się baliśmy, drżeliśmy o to co będzie jesli ... Już to przerobiliśmy i wemy, że to TYLKO zakochanie, relacja na dłużej, dobra znajomość erotyczna. Wspólne weekendy, wakacje, spotkania całymi rodzinami. To fajne :)

A dla nas jest to co najważniejsze i unikalne, coś czego nie dostanie nikt inny: MIŁOŚĆ.

Zatem dla nas to nie ryzyko tylko podkręcenie emocji na wyższe obroty. Oprócz tych ściśle erotycznych jeszcze dochodzą emocje związane ze wspomnianą w innym wątku zazdrością. Nie związaną z członkiem  w pochwie, ale ze wspólnymi spacerami, osobistym ręcznikiem w domu kochanki czy kochanka, smsami na dobranoc czy breloczkiem przy kluczach.

Nie potrzebny mi penis z przytwierdzonym do niego facetem. Wibrator mam w szufladzie nocnej szafki. On jest do jednorazowych użytków. Sporadycznych. Zawsze szukam człowieka a w nim przyjaciela na dłużej. Fajnie jak bedzie miał penisa  ;) Człowiek może mieć też cipkę :D

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dłuższa relacja.

Wręcz takie małe zakochanie.

Jeśli jednorazowy sex to po to, by się rozczarować i przekonac że nici z dłuższej relacji.

No chyba, że klimatyczna impreza albo ... zlot ;) Wtedy spontan i wszystko może się zdarzyć :D

Ryzyko? Nauczyliśmy się siebie z Mężem. Kiedyś się baliśmy, drżeliśmy o to co będzie jesli ... Już to przerobiliśmy i wemy, że to TYLKO zakochanie, relacja na dłużej, dobra znajomość erotyczna. Wspólne weekendy, wakacje, spotkania całymi rodzinami. To fajne :)

A dla nas jest to co najważniejsze i unikalne, coś czego nie dostanie nikt inny: MIŁOŚĆ.

Zatem dla nas to nie ryzyko tylko podkręcenie emocji na wyższe obroty. Oprócz tych ściśle erotycznych jeszcze dochodzą emocje związane ze wspomnianą w innym wątku zazdrością. Nie związaną z członkiem  w pochwie, ale ze wspólnymi spacerami, osobistym ręcznikiem w domu kochanki czy kochanka, smsami na dobranoc czy breloczkiem przy kluczach.

Nie potrzebny mi penis z przytwierdzonym do niego facetem. Wibrator mam w szufladzie nocnej szafki. On jest do jednorazowych użytków. Sporadycznych. Zawsze szukam człowieka a w nim przyjaciela na dłużej. Fajnie jak bedzie miał penisa  ;) Człowiek może mieć też cipkę :D

Malami, bardzo Ci dziękuje za ten wpis, bo idealnie pasuje do moich przekonań.

Właściwie nic dodać, nic ująć :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...