Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

o... ,mądrego po szkole to i przyjemnie posłuchać ....

Eeee, czasem mi się zdarzy zabłysnąć :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był już taki temat. Pozwolę sobie piwtórzyć to co wtedy n

W naszym przypadku są to głównie "przygody" jednorazowe. Jakoś tak jest, że żonka po "zaliczeniu" ;) kochanka traci zainteresowanie nim. Czasami, jak jest naprawdę super, spotyka się z nim jeszcze raz albo dwa ale to rzadko. Nie wiem czemu tak się dzieje, żona też nie potrafi tego wytłumaczyć.

Mi osobiście też to odpowiada. Bardziej podnieca mnie fakt, że moja żonka zalicza właśnie kolejnego kochanka. Im więcej kochanków tym większe rogi, a o to przecież nam chodzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Relacja na dłużej choć o to trudniej niż o jednorazówkę :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dłuższe relacje nie niosą ze sobą ryzyka jakich emocjonalnych huśtawek?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dłuższe relacje nie niosą ze sobą ryzyka jakich emocjonalnych huśtawek?

ryzyko jest zawsze.

Kwestia apetytu na ryzyko, progu jego akceptowalności.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wściekłeś się kiedyś?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wściekłeś się kiedyś?

że do kogo pytanie ?

i jak je rozumieć ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie znajomość na dłużej, w takiej relacji największe szanse na satysfakcję i realizację najdzikszych fantazji.

Chyba jestem szczęściarą, bo i znajomość z Lukiem :P  (niedawno rocznica pierwszego spotkania) i relacje z arkiem nadal w rozkwicie :redevil:  Kilka spotkań z Kochankami z Forum skutkowały jednorazową znajomością, chociaż widujemy się na spotkaniach w pubie czy na Zlotach, to że w łóżku nie wyszło nie znaczy, że mamy do siebie się nie odzywać.

Poza tym Poznań - miasto doznań, Kochledzy w zasadzie dostępni i otwarci na propozycje, chociaż wolę, by to nie z mojej inicjatywy dochodziło do spotkań, bo trochę już zmęczona jestem wiecznym organizowaniem zabaw.

Choć raz chciałabym przyjść na gotowe :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym nawiązać z kimś dłuższą znajomość, bo tak jak pisze Illa to daje możliwości na rozwijanie i realizacje fantazji.

Nie mam niestety szczęścia do takowych, bo albo mnie coś nie pasuje, albo jest odległość, albo wszystko niby układa się wzorowo, ale nagle wyskakują np. ciąże (nie moje na szczęście) haha ;)

Eh, mam ostatnio doła... 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...