Skocz do zawartości
paradisoperduto

Jednorazowy seks, czy dłuższa relacja..?

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem :)

Kolejny interesujący temat.

Bardzo jestem ciekaw, jak wyglądają Wasze 'relacje' z cuckoldowymi znajomymi - czy chcecie tylko 'bzyknąć' i w nogi, czy raczej poszukujecie kogoś na dłużej...?

Domyślam się, że różnie z tym bywa, istotne są przekonania, podejście i oczekiwania...

Kiedyś wydawało się to proste, ale świat jest bardziej skomplikowany, niż nam się wydaje......;)

A więc, Panie, Panowie - jak to z Wami jest?

A jeśli to nie tajemnica - dlaczego właśnie tak....?

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że identyczny temat widziałam niedawno, prawie dziś, może wczoraj...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę się wypowiadać za całą resztę Pań, ale mam wrażenie graniczące z pewnością, że dziewczęta, pomijając spełnianie fantazji pt. GB, czy coś równie wytwornego, lubią mieć romans. Co oznacza, że z namysłem dobierają kochanków, tak, aby bawili je zarówno w alkowie, jak i w salonie...

Stąd pytania o flirt, o komunię dusz i inne takie babskie fanaberie...

Ja osobiście lubię się zaprzyjaźniać na długo, choć podobno "romanse z dystansem to recepta...". Bo jak się już człowiek zaprzyjaźni, to później, jak "thrill is gone...", jest trzeci do canasty, albo, jak człowiek lepszą intrygę skręci, czwarty do brydża :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że identyczny temat widziałam niedawno, prawie dziś, może wczoraj...

Tak faktycznie był-ale jakoś nie możemy go odnaleźć.

Jak wiadomo jesteśmy parą swingers - i na dzień dzisiejszy cenimy sobie ,,przyjaciela domu''.

Znajomy od wielu lat ,na koniec tego roku okazał się także przyjacielem domku.

Pewny , fajny i przystojny i ...... :) :)

Polecam taki układ w związkach swingers mmf- Katii

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jednego stałego Kochanka, jednego "od czasu, do czasu", ale niekiedy zdarzają mi się kaprysy pt. "jednorazówki", które zazwyczaj wynikają z potrzeby chwili (ot, jak mnie coś najdzie) ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jednego stałego Kochanka, jednego "od czasu, do czasu", ale niekiedy zdarzają mi się kaprysy pt. "jednorazówki", które zazwyczaj wynikają z potrzeby chwili (ot, jak mnie coś najdzie) ;)

Czyli tak zwana FANTA
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe...Zou, jak zwykle wyznaczasz standardy... :D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak dobrze, i tak ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...