Skocz do zawartości
Zouza

Bukkake party

Rekomendowane odpowiedzi

Postrzelałbym ostro (zgodnie z moim nickiem) ale "toseneda", niestety.

Zastanawia mnie jednak jak Zouza chce nie dopuścić do wlania się spermy do ust?, zakleisz je ?.

Definicja bukkake mówi właśnie o zalewaniu twarzy i ust nasieniem wielu mężczyzn....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twarzy bądź ust.

Zastanawiaj się nadal. Ma się swoje sposoby. Skuteczne na dodatek. Wczoraj panowie się przekonali. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek OscarCraig

ak mają wytrysk (no i nie mają wielkich mięśni piwnych) - sprostają

Zgłaszam gotowość :))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oskarze, niezręcznie mi dać Ci ostrzeżenie w moim wątku, ale przeczytaj uważnie Regulamin - propozycje wyłącznie na pw.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio ważyłem i mierzyłem swój nabiał ok 3,4ml to jakieś 2,60gr chętnie dorzucę :oops:ale mogę go zmusić do większej dawki :pala:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twarzy bądź ust.

Zastanawiaj się nadal. Ma się swoje sposoby. Skuteczne na dodatek. Wczoraj panowie się przekonali. :redevil:

Czyli udało się zorganizować Bukkake ;) Gratuluję ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również przyłączam się do gratulacji i mam nadzieje, że nie jest to ostatnie takie spotkanie  :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie chodzi o 2-3 panów. Ja mam cała kleić się od spermy!

O ile wiem, wojsko zawsze jest gotowe na specjalne sytuacje. Czy pluton wystarczy?  :lach:

Blondyneczko, ja uważam, że na gang-bang 3-5 to optymalna ilość. Bukkake party to już inna bajka... Małże, no próbowaliśmy i lipa! Czasem nawet na GB trudno zebrać ekipę!

Jak byś chciała wszystko naraz, to może być pewien problem.   A czekać ze 20 minut, aż się pokleisz to chyba średnia atrakcja.  Cały zespół męski musiałby być dobrze zestrojony.  Niezawodnie, potrzebny co najmniej pluton wojska, żeby chociaż ze 30% w miarę jednocześnie Cię ochlapało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, my Dear, jakkolwiek to zabawne, to świadczy o nieznajomości tematu. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, to właśnie znajomość tematu jest interesująca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...