Skocz do zawartości
Zouza

Bukkake party

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, na imprezie GB byłoby to możliwe, jakoś mi to "umkło" ;) bo zasugerowałam się tym swingers party. :P

Jedyny problem, że stały Kochanek nie bardzo może ostatnio na GB ze mną jechać, a nie chcę z kimkolwiek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Potulny

M: Podczas pobytu za granicą, zwerbowaliśmy na taką zabawę kilku studentów awfu :) Moja Pani miała radochę. Polecam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, wpadaj 11 do Lavy, zrobicie z Marią taki show, że będą pamiętać do końca świata ;) Ją będą bzykać a na Ciebie potem wylewać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W klubie to bym raczej bez bzykania nie dała rady :P Poza tym prawie wszyscy w tych ręcznikach  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mają tez naked party ;) Jakby tak zrobić naked gang bang party....:P Ale masz rację, w klubie byś pewnie nie wytrzymała, co też ma swoje plusy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pedro, naked party to w ogóle nie moja bajka - nic w tym seksownego i podniecającego nie ma...

A wtedy tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna byłyśmy sexy odziane. :P Reszta w ręcznikach. :lach: Nawet mój Kochanek stwierdził, że przez te ręczniki, to nie ma ochoty na żadną. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza nie mówię, że źle bez bzykania.

Uważam nawet, że to dobre i że spokojnie wszyscy dojdą. Jedni wcześniej drudzy później, ale Ty będziesz pływała o to się nie masz myślę co martwić.

Ja bym się bardziej na Twoim miejscu martwił o buzię. Jak obsłużysz tylu panów to będą usta bolały ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, jak zakładam, każdy liczy na bzykanie. Na takie party faktycznie już nie jest mi trudno zebrać ekipę. 

Na moim party ma nie być bzykania. 

No to po powyższej informacji - palec pod budkę :lach:

Zu to może krakowski tagiem - najpierw bukkake party i wszyscy spusty na Ciebie a jak komuś zostanie siła to pobzyka :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...