Skocz do zawartości
Zouza

Bukkake party

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek taki_facet

No ale jest w tym dużo racji co Zouza na początku pisała. Większość facetów się wykruszy, pomimo wcześniejszej deklaracji.

Ten kto brał w czymś takim udział wie, że to jest tak naprawdę dosyć stresująca zabawa dla większości facetów.Np. Moment w którym 9 obcych facetów patrzy czy uda Ci się spuścić kobiecie na twarz, czy się przestraszysz i wypadniesz niemęsko. Wbrew pozorom trzeba mieć dosyć dużą siłę charakteru żeby czerpać z takich zabaw przyjemność i nie narobić sobie traumy seksualnej. Poza tym ogromne zaufanie jeśli chodzi o późniejszą dyskrecje uczestników itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam fantazję o bukkake party. Panowie zalewają gorącą spermą moje ciało, twarz i włosy. Duuuuuużą ilością spermy. Niestety mało realne do spełnienia

eee daj spokój se ne da.

Da se koniec i kropka

Ale Madzia też by chętnie przyjęła część tych męskich soków hahaha :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje fantazje na razie zatrzymały sie na trzech  :facepalm: ... ehhh 

Blondyneczko, ja uważam, że na gang-bang 3-5 to optymalna ilość. Bukkake party to już inna bajka...

Małże, no próbowaliśmy i lipa! Czasem nawet na GB trudno zebrać ekipę!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZU mów nam jeszcze.

Często jednego solidnego fajnego kochanka znaleźć na dłużej to rzecz nierealna.

Weź teraz zbierz większą ekipę ... toż to z cudem graniczy mniemam :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko chętnie bym chciał spróbować udziału w takim czymś :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blondyneczko, ja uważam, że na gang-bang 3-5 to optymalna ilość. Bukkake party to już inna bajka...

Zaraz tam trudno :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weź teraz zbierz większą ekipę ... toż to z cudem graniczy mniemam

Nie odbierz mojej wypowiedzi jako przechwałki, ale mnie takie cuda często się zdarzają i wcale nie dlatego, że nie jestem wybredna :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno, trudno... wiem, co mówię! Ale już każdy z rejterujących przed GB panów chętnie by się spotkała 1+1 i to własnie mi proponuje. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz tam trudno :)

Własnie :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odbierz mojej wypowiedzi jako przechwałki, ale mnie takie cuda często się zdarzają i wcale nie dlatego, że nie jestem wybredna :)

Illcia, bo te poznańskie Chłopaki chyba jakoś bardziej jurne. ;) 

No i nie próbowałaś zebrać ekipy na bukkake, gdzie panowie nie pobzykają, a tylko na macanki i orala mogą liczyć. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...