Skocz do zawartości
Zouza

Bukkake party

Rekomendowane odpowiedzi

Mam fantazję o bukkake party. Panowie zalewają gorącą spermą moje ciało, twarz i włosy. Duuuuuużą ilością spermy. :redevil:

Niestety mało realne do spełnienia :(

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, a to niby czemu? Jak chcesz, chętni na pewno się znajdą...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter, próbowaliśmy z moim stałym Kochankiem. Z kilkudziesięciu "chętnych" zostało UWAGA - 3, a pewnie i tak dotarłby jeden, sprawdzony. :(

Mnie nie chodzi o 2-3 panów. Ja mam cała kleić się od spermy!

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek taki_facet

Pomożemy! Na pewno znajdą się chętni!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętni się pewnie znajdą :) Ale czy sprostają Twoim wymaganiom ?:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, to powinno być min. z 10 facetów!

Przy czym nie chodzi o GB, a samo bukkake, z moją małą pomocą, bez penetracji ;)

Chętni się pewnie znajdą :) Ale czy sprostają Twoim wymaganiom ? :)

Jak mają wytrysk (no i nie mają wielkich mięśni piwnych) - sprostają. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem z własnego doświadczenia, że stres źle wpływa na wytrysk, jego ilość i jakość, faktem jest że widząc 10 samców 'walących sobie gruchę' mogłoby działać niestety nieco stresująco na niektórych :) A co za tym idzie, że nie koniecznie byś się kleiła od spermy :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek blondyneczka

10 facetów!

Moje fantazje na razie zatrzymały sie na trzech  :facepalm: ... ehhh 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie wiesz, ale wielu facetów właśnie kręci duża grupa. Inaczej nie przeżyłabym swoich GB-ów...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...