Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Anal z hotką

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że nie ja decyduję. Wyraziłem jedynie swoje zdanie na ten temat ku ewentualnemu ostrzeżeniu Rogaczy   :bomb:

Chyba mało jeszcze na forum przeczytałeś, bo wielu z nich marzy o Kochanku z wielką pałą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Resin, ale to raczej nie Ty decydujesz z kim będzie współżyć Hotka, więc możesz się trzymać czego chcesz. ;)

Byleby nie tego kutasa afro :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duże siusiaki są bardzo fajne jedynie Hotkom mogą się tak spodobać, że Rogacz może być później biedny i nabawić się kompleksów dlatego wg mnie trzymajmy się Europy a nie afro, oczywiście nie każdy się ze mną musi zgadzać, to jest tylko moje zdanie na ten temat, hej

Jeszcze długa przed Tobą droga, zanim zrozumiesz jakąkolwiek definicję Rogacza. Bez tego marnie widzę Twój udział w układzie, np- trójkowym gdzie Ty i Para Cuckold mielibyście się zrealizować. Trzymać zaś będziemy się tego, czego będziemy chcieli, nie planuję działu ku klux klan.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem :lach:

Niewątpliwie masz rację, po prostu postawiłem się w roli Rogacza a nie kochanka stąd takie a nie inne moje spostrzeżenia oczywiście bardzo subiektywne.

Nie, postawiłeś się w roli Kochanka, któremu się wydaje, że może zrozumieć Rogacza. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kołtuństwo, Resin! Mamy wprowadzić cenzus fiutów, żeby nie były przypadkiem większe od Twojego?

Czy ja mogę osobiście woleć duże??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba wynika z definicji Rogacza. Ma zaspokajać pragnienia Hotki. Jak Hotka chce analu ma mieć a jak zechce Afrokochanka to ma taki być. Podobno jeden z Rogaczy z braku takiego w okolicy wysmarował się pastą do butów i ubrał perukę afro..

A potem szybko udał się na plan serialu "Alternatywy 4" :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma jak dobry strzał we własną stopę :lach:

Dawno się tak nie ubawiłam ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a znam takie przypadki

to zaproś do nas te przypadki, chętnie poczytam Historie Prawdziwe. Zwłaszcza takie.

Pozdrawiam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwijając temat dalej, :evil:  jeszcze ciekawszą minę może mieć, gdy się dowie od swojej Ukochanej, że "nie dla Psa kiełbasa" tzn. dupka :mrgreen::redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...