Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Anal z hotką

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzyło mi się, że hotka poprosiła mnie o anal gdyż była jak twierdzi "dziewicą" w tej materii. Małżonek nie kwapił się by tam zapodać swojego kutaska toteż bez wahania podjąłem się tego zagadnienia ku zdziwieniu w tym momencie współmałżonka gdyż nie uzgodniła to z nim wcześniej pewnie. Ale nie ważne, chodzi mi czy dopuszczacie w takiej sytuacji spełnianie pragnień pani? czy nie jest to wg Was może zbyt daleko idące? Wszystko skończyło się w tej konkretnej sytuacji pięknym orgazmem no ale jak widzicie to zagadnienie ewentualnie u Was?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie ważne, chodzi mi czy dopuszczacie w takiej sytuacji spełnianie pragnień pani?

Zawsze można odmówić :lach:

Poza tym:

hotka

pani

Z dobrego obyczaju piszemy u nas: Hotka, Pani.

skoro:

Was

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba wynika z definicji Rogacza. Ma zaspokajać pragnienia Hotki. Jak Hotka chce analu ma mieć a jak zechce Afrokochanka to ma taki być. Podobno jeden z Rogaczy z braku takiego w okolicy wysmarował się pastą do butów i ubrał perukę afro..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może trzymajmy się naszej rasy

Proszę wypowiadać się we własnym imieniu, nadto wyczuwa się rasistowski podtekst.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba wynika z definicji Rogacza. Ma zaspokajać pragnienia Hotki. Jak Hotka chce analu ma mieć a jak zechce Afrokochanka to ma taki być. Podobno jeden z Rogaczy z braku takiego w okolicy wysmarował się pastą do butów i ubrał perukę afro..

Taaaaak????? Ja takiej definicji nie znam, która mówi, że Hotka może absolutnie wszystko. W swej naiwności sądziłam, że to raczej kwestia umowy pomiędzy Rogaczem i Hotką. ;)

Chyba zapominasz, że różni są Rogacze, niekoniecznie ulegli. Mój jest dominujący i choć na szczęście nie nakłada nam ograniczeń, to gdyby sobie czegoś nie życzył - to bym tego nie robiła. 

A w temacie - Kochanek może spełniać życzenia Hotki, jeśli nie kłóci się to z jego upodobaniami. Tak, jak ja nie wyobrażam sobie, bym się do czegoś zmuszała dla Kochanka, tak i nie chciałabym, by On się do czegoś zmuszał. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hotce

hotka

I nadal nic sobie nie robisz z dobrego obyczaju przyjętego na ZKF.

Grochem o ścianę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu ma kompleksy, czy żałuje Hotkom dużych siusiaków?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraziłem jedynie swoje zdanie na ten temat ku ewentualnemu ostrzeżeniu Rogaczy :bomb:

Wow !!! :o

Jestem (i pewnie nie tylko ja) pod wrazeniem Twojej troski ;)

W imieniu, Rogaczy , Bulli i innych Kochankow , dziekuje Ci bardzo :growgr: za ta troske

(jaka szkoda , ze nie mozna dodac "nie lubie tego"  :facepalm:  )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...